kotiliesi

Minä ja blogi


Heippa sinä :)
Kiva, että tulit lukemaan blogiani! Minä täällä blogin toisella puolella, näppäimistön äärellä, olen Katja, 40+ vee :) Olen myös äiti ihanalle tytölle, joka saattaa vilahdella harvakseltaan blogin sivuilla. Otahan yhteyttä, jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia :)

Hey you :)
I'm so happy you dropped by to visit my blog! My name is Katja, 4
0+, and  I am also the mother of a beautiful girl who you might notice sometimes on my blog posts. Please feel free to contact me if you have any wishes or suggestions :)

Email: ksvuori (at) gmail.comMiksi sisustusblogi?
Sisustus on minun rakas harrastus. Olen ollut kiinnostunut kaikenlaisesta sisustukseen liittyvästä niin kauan kuin muistan -- oma rakas mummoni lienee vahvin esikuva ja vaikuttaja tähän :) Muistan jo lapsuudesta, kuinka mummoni luona siirreltiin huonekalujen paikkoja ja aseteltiin tavaroita tarkkaan harkittuihin asetelmiin. Kaikki olivat aina niin hienoa ja tyylikästä minun silmiini, ei mitään perinteistä mummolatavaraa ;)

Luen paljon sisustusliikkeiden katalogeja, sisustuslehtiä, sisustusaiheisia blogeja ja vapaa-aikana rakastan kierrellä sisustuskaupoissa. Niinpä voit kuvitella, kuinka paljon ihania ja inspiroivia ideoita päässäni pyörii :D Jossain vaiheessa aloin kirjoittelemaan ajatuksia ihan perinteiseen vihkoon ylös. Sieltä aina ammensin uudelleen näitä ehtymättömiä inspiraation lähteitä, kun halusin muutosta kotona. Vuoden 2015 alussa, vihkon ollessa täynnä, päätin siirtyä nykyaikaan ja aloittaa samanlaisen leikekirjan keräämistä blogin muodossa. Alku oli täysin uutta minulle; kirjoittaako minä -muodossa vai passiivissa, käyttääkö puhekieltä vai kirjakieltä, panostaako kuviin vai tekstiin ja niin edelleen. Bloggaus on minulle edelleenkin jatkuvaa uuden opettelua, mutta itse asiassa se tekee tästä hurjan mukavaa!


Koti on paikka, jossa vietetään paljon aikaa. Visualistina ja estetiikkona haluan tehdä kodista paikan, jossa silmä ja sielu lepää. Sisustuksellinen silmäni rakastaa pelkistettyjä, mustavalkoisia tiloja, joissa on toiminnallisuus tarkkaan harkittu ja esineiden muotoilu on viimeistelyä. Sisustajan sieluni kuitenkin ihailee kaikkea vanhaa ja kierrätettyä, uudelleen käytettyä ja paranneltua, uniikkia.