Kesälomavinkki | Arctic Light Hotel Rovaniemi

torstai 22. kesäkuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö: Arctic Light Hotel Rovaniemi


Teimme perheen kesken jo ensimmäinen kesälomareissun (ennenkuin lomat ovat edes alkaneet) :D Suuntana meillä oli Rovaniemi, ja siellä aivan ihana hotelli, Arctic Light Hotel Rovaniemi. Olin jo katsellut kyseistä paikkaa aiemminkin, ja päättänyt, että haluaisin joskus mennä sinne. Oli kyllä ihan yhtä magee hotelli kuin olin kuvitellut, suosittelen! Tässäpä kunnon kuvapläjäys!

Huone oli tilava ja kaunis kaikkine yksityiskohtineen. Oleskelutilassa oli sohvaryhmä telkkareineen, sen takana kirjoituspöytä, ja sen takana taas ihanan muhkea sänky. Eteisestä pääsi pienen välitilan kautta kylpyhuoneeseen, jossa oli yksi katseenvangitsijoista; koko seinän mittainen jääkarhun kuva. Kaikki yksityiskohdat olivat kyllä kohdillaan ja niillä huone erottui edukseen perinteisistä hotelliketjujen huoneista. Ihastelin juurikin näitä yksityiskohtia paljon; muun muassa olohuoneen lasista seinää ja mielenkiintoista kattolamppua,  Lapin henkeen sopivaa taulua ja hopeista poronsarvikoristetta, baarikaapin päältä löytyviä Iittalan Ultima Thule -juomalaseja ja niin edelleen. Yksi hauska juttu oli myös huoneen valaistusyksikkö, josta sai nappia painamalla valita erilaisia valaistuksia huoneeseen. Muun muassa sängyn päädyssä olevaan seinään sai kivan tunnelmavalaistuksen :)


Koko hotellin aulatila ja ravintola olivat yhtä tyylikkäitä erilaisine luksuskalusteineen ja hyvin poikkeuksellisen tarkkaan mietittyjen yksityiskohtien suhteen. Itseasiassa heti sisään astuessani mieleen palautui eräs hotelli Roomassa, jossa olimme ennen tytön syntymää -- tuossa hotellissa oli jotain hyvin samaa. Siitä onkin postausta, jos haluatte tsekata :)

Tietynlainen ylellisyys ja glamour kuvastaa mielestäni koko hotellin ilmettä hyvin ja ytimekkäästi. Kivaa vaihtelua skandinaavisen pelkistetylle tyylille. Tykkään! <3Hotellin yhteydessä toimii ravintola, sekin yhtä tyylikäs. Aamiainen, joka tarjoiltiin ravintolassa, oli huippukokki Sara la Fountainin suunnitelema, ja myös tämä teki koko hotelliyöpymisestä elämyksen. Aamiainen oli aivan erilainen kuin mihin olen tottunut, ja sanon nyt tämän positiivisella äänensävyllä :D Koko buffet oli täynnä mahtavia pikkuannoksia raakakakkuja, hedelmäshotteja, marjakulhoja, erilaisia juustoja ja hilloja, omenapuuroa.... siis oikeasti, aivan mahtava kattaus ja ihanan terveellisiä vaihtoehtoja! Niin, ja erityisplussa Marimekon ja Iittalan mustavalkoisista astioista <3
Ajankohtana meidän pikku loma oli loistava, sillä saapumispäivänä vietettiin Arctic Art and Design Summer ‐taidetapahtuman avajaisia hotellilla ja sen lähiympäristössä. Tämä näkyikin monenlaisina värikkäinä muotoinaan Valtakadulla. Taidetapahtuma jatkuu Rovaniemellä aina 27.8. asti, joten kannattaa siis mennä fiilistelemään! Meille keskisuomalaisille muuten oli heti tuossa hotellin edessä tuttu näky, taiteilija Samuli Alosen taideteos, jollaisia bongaa myös mm. Jyväskylän matkakeskuksen edestä.


Hotelli muuten sijaitsee kivenheiton päässä Rovaniemen keskuskadusta ja kaupoista, takana taasen menee kaunis joki, ja ihan lähellä löytyi myös tyttärelle Angry Birds- leikkikenttä. :) Ei muuta kuin tutustumaan tähän kauniiseen hotelliin ja kaupunkiin!


//We were visiting Rovaniemi city one week ago -- here some photos from the beautiful Arctic Light Hotel we stayed for a night. Luxurious, I would say!//

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)