Tilannepäivitystä aiempiin

maanantai 2. helmikuuta 2015

Koitanpa tehdä pientä tilannepäivitystä ihan omaksi ilokseni siitä, että mitä aiemmin blogissani suunnittelemiani asioita on tapahtunut/mitkä sisustustavarat ovat löytäneet tiensä asuntoomme, ja mitkä taas pohdituttavat edelleen.

Ensinnäkin, itselleni tilaamani synttärilahjapaketti saapui, josta mainitsin jo aiemmin. Se sisälsi viisi ihanaa sisustustuotetta:
  • Artekin valkoinen Kanto lehti-/takkapuuteline on jo ahkerassa käytössä. Sen kanssa  puntaroin tosin aluksi, että raaskiinko käyttää sitä takkapuiden säilytykseen vai laitanko sittenkin lehtiä. Mutta tuolla se töröttää kauniina takan vieressä, ja pitää sisällään mökiltä tuotuja halkoja.
  • Hay Tray valkoinen tarjotinpöytä (keskikokoinen) löysi paikkansa makuuhuoneesta sängyn viereltä, ja on kyllä aivan ihana! Toimii! Pöydällä on Kartellin Take-valaisin, joka näyttää saaneen uuden elämän :)
  • Hay Gymin valkoiset koukut (koko L, 2 kpl) odottavat vielä pakkauksessaan uutta inspiraatiota. Ajatushan oli, että ne olisivat tulleet makuuhuoneen seinään sängyn kummallekin puolelle, ja olisin laittanut niihin rennosti roikkumaan peruspolttimoilla varustetut lamput. Mutta, nyt kun nuo Kartellin lamput tuntuvatkin toimivan kivasti, niin mietsikelen uudelleen koukkujen sijoittelua... Eteinen on vahva ehdokas.
  • Muuton mustat Dots ripustimet (5 kpl) odottavat niin ikään pakkauksessaan, mutta oikeastaan siksi kun en osaa päättää kahden hyvän välillä... Eteinen vaiko kodinhoitohuone! Mietintä jatkukoon.
  • By Lassenin musta Kubus 4 kynttilänjalka on upea, ja olenkin jo ehtinyt polttelemaan siinä monet kynttilät. Kaunis ja kuitenkin yksinkertainen muotoilu ilahduttaa aina, kun istuskelen rauhassa olohuoneessa ja nautiskelen kynttilänvalosta.
Sitten, Annon valkoiset pellavapussilakanat! Sain ne tilattua verkkokaupasta, koska paikallisesta tavaratalosta ei löytynyt valkoista versiota lainkaan. Ja kuinka mahtavat ne ovatkaan; niiden kotiutumisen jälkeen sänky ei ole tarvinnut enää päiväpeittoa, koska pellava näyttää sellaisenaan supernätiltä ja rennolta. Eikä niiden etuna ole vain pelkkä kaunis ulkonäkö, vaan ne tuntuvatkin ihanilta! Tästä eteenpäin mennään pellavalla, pitänee hommata toinen setti jo valmiiksi. Vinkkinä -- Kodin1:ssä näyttää olevan hyvä alennus tulossa ystävänpäivänä ;) Niin ja pellavaisia valkoisia tyynyliinoja en ole vielä ostanut, mutta ne laitan ostoslistalle myös jossain kohti. No, yksi pieni miinus tuli mieleen pussilakanasta: täkki kuultaa hieman niiden läpi, eikä siinä mitään jos täkki olisi yksivärinen, mutta meillä on pientä harmahtavaa kuviota täkki täynnä... Mutta se olkoon se pakollinen takaisku tämän suhteen ;)

Mooncake Designin juliste on muuten saanut kaverin, samaisen sarjan Orava-tyynyn. Äiti ja tytär tykkäävät!

Kuva: Aveo


Keittiötavaroita ei ole toistaiseksi tullut osteltua -- fanittamani Musta 5101 -sarjan tuotteita ajattelin edelleen testata joskus, kun vaan saan aikaiseksi osteltua niitä... Ja kahvinkeitin on aina vaan hakusessa. Itse asiassa, ajattelin tsekata Boschin kivan mallin kahvin- ja vedenkeittimestä, jotka löysin Gigantin verkkokaupasta.

Kuvat: Gigantti

Lopuksi, meille muutti tänään Ikean Grundtal-peili (joka on jo eteisen seinällä ja istuu siihen kuin nenä päähän!!! mutta odottaa vielä lisätuunausta), sekä Clas Ohlsonin metallikori.

Näillä siis mennään :) Pitäisikin varailla taas kirpputoripöytä, jotta vanhemmat tavarat saa uusien alta pois. Periaatteena on, että tavaroiden määrä pitää olla vakio, eikä käyttämättömiä tai turhia tavaroita jemmailla kaappien perukoilla. Niistä saattaa olla joillekin muille paljon iloa.

Mukavaa viikkoa!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)