Ennen ja jälkeen -kuvia asunnosta vuosien ajalta: tammesta valkoiseen

lauantai 23. toukokuuta 2015

Aloin huvikseni katselemaan vanhoja kuvia, ja onpas asunto vähän muuttunut vuosien varrella (parempaan suuntaan, vaikka itse sanonkin!) :D Minulla oli viitisen vuotta tammikausi, kaikki oli tammea, beigeä ja ruskeaa....Ugh... Siitä eteenpäin ollaan siirrytty koko ajan lähemmäksi valkoista ja harmaata.

Makuuhuone oli alunperin toisessa huoneessa, ja kuten kuvasta näkyy, en yhtään siis liioittele sanoessani että tammi ja ruskea oli kova sana vuonna 2008 :D
Sitten lähti tamminen Ikean sänkyhässäkkä ja huone vaihtui toiseen, jossa oli valkoinen tapetti. Yöpöydiksi meille muutti Kartellin valkoiset Componibilit.


Seuraava suurin muutos oli tammiparketin öljyäminen valkoiseksi. Componibilit saivat uuden kodin ja tilalle tuli Hay Tray. Röyhelöistä ja päiväpeitoista on luovuttu, ja tilalla on pellavaa. Sohvan rahi on roudattu sängyn päätyyn.


Sitten seuraavaksi olohuone. Voi ei miltä se näytti ennen :D :D Ei ole sanoja...Tämän kauden jälkeen tulikin uusi tuplasti leveämpi sohva, ja metallinharmaa tehosteseinä. Lähestulkoon kaikki tammi oli vaihtunut jo valkoiseksi, Ikean kaapit, sohvapöytä, matto, Kartellin lamppua jne.Sitten lopuksi tuli valkeus :D Eli lattia.
Keittiöstä ei jostain syystä löytynyt kunnolla kuvia, vaikka katselin läpi ihan kunnolla kaikkia kuvia... Mutta lähtökohtaisesti samalla kaavalla mennään. Eli, vaihe 1:
Vaihe 2, valkoinen uusi pöytä ja Lokki. Tuunaus jatkui vielä, ja alemmassa kuvassa näkyy uudet tuolit ja valkoinen matto. Keittiökaappien runkoon tuli valkoista.

Ja vaihe kolme, lattian muutos ja keittiön kokonaisvaltaisempi fiksaus :)
Mitäs sitten vielä, no meidän pikkuvessa :)

Ennen:
Ja jälkeen:

Työhuone on ollut välillä makkarina ja nyt se on myös vierashuoneena. Kovasti sielläkin oli tammenväriä ennen vanhaan ja kaiken maailman roinaa :D


Tähän väliin mahtuisi miljoona eri variaatiota, mutta tässä siis uusimmat -- valkoinen lattia, vuodesohva, valkoinen kaapisto & kirjoituspöytä jne. Ensin kuva ennen Kartellin tuolia, ja sen jälkeen Kartellin kanssa :)

Lopuksi tyttären huone, joka luonnollisesti on muuttunut tytön iän myötä aika paljonkin ja kalusteiden paikkaa on tullut siirreltyä harva se päivä. Ennen häntä tuossa huoneessa oli myös meidän makuuhuone (tuo ensimmäinen kuva) ja sen jälkeen vierashuone:Ja nykyään siis valkoisella lattialla ja pinkeillä tehosteilla muunneltu huone.
 
2 kommenttia

  1. Upeita muutoksia! (Tosin kaikki kuvat ei minulle auenneet) Tuo vaalea lattia on ihan mieletöttömän kaunis. Onko millainen puhtaana pidettävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :) Harmi jos kaikki kuvat eivät auenneet, täytyypä tsekata! Lattia on yllättävän helppo pitää puhtaana.Käytetty öljyvaha tekee lattiaan pinnan, mikä ei ime pahemmin mitään puuhun vaan se jää pintaan. Siitä sitten vaan imuroin ja moppaan. Eli so far so good :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)