Ikuisuuskysymys, kumpi parempi?

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Loma alkoi huonekalujen siirtelyllä, mites muutenkaan :) Olen jo vuosia arponut keittiöpöydän kanssa, että onko se parempi pitkittäin vai poikittain....Pöytä on ollut taas puolisen vuotta ikkunan alla, mutta nyt testasin taas sitä toisin päin -- yksi lähtökohtainen syy tähän oli, että saisin pöydän päähän työtuolina toimineen mustan Kartellin Louis Ghostin. Tyttö kuulemma haluaisi syödä jatkossa siinä (käsinojat ovat ehdottomat, ettei tyttö pyöri koko ajan ympäri), joten päästään ehkä vihdoin rumasta syöttötuolista eroon!! Jee :)

Mutta, kumpi parempi, mitä mieltä olette?

A) Vanha järjestys


B) Uusi järjestys

10 kommenttia

 1. Mun mielestä ensimmäinen vaihtoehto oli parempi koska se on paljon käytännöllisempi :) Ja tuolit näkyy myös tosi nätisti olohuoneesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolit ovat tosiaan paremman näköiset tuossa vanhassa järjestyksessä, olen samaa mieltä 😊

   Poista
 2. Ensimmäisen vaihtoehdon valitsen minäkin. Onkohan syynä yksinkertaisesti se, että on TOTTUNUT laittamaan pöydän päädyn ikkunaan päin. Mutta kyllä se vaan näyttää silmään tasapainoisemmalta. Ja kaikkiin tuoleihin on siinä helpompi käydä istumaan ja nousta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin oli pitkään tuo pöytä ikkunan alla, ennen kuin aloin ylipäätään edes miettimään muuta paikkaa -- se on ihan varmasti tottumiskysymys, tunnistan saman itsessäni! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Näyttäisi ensimmäinen olevan suositumpi :)

   Poista
 4. Minunkin mielestä vanha järjestys parempi 😊 toki vaihtelu virkistää! Huomaat varmaan kumpi on käytännössä parempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, arjessa sen vasta huomaa miten eri järjestys toimii. Makustelen tätä nyt jonkin aikaa ja mietin että laittelenko takaisin "oikeaan" järjestykseen. Ja on tosiaan kivaa vaihtelua joka tapauksessa :)

   Poista
 5. Ensimmäinen vaihtoehto, paljon toimivampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Kyllä tuossa ensimmäisessä vaihtoehdossa on paljon hyvää, nimenomaan käytännön toimivuuden kannalta, se on totta!

   Poista

Kiitos kommentista! :)