Hotelli Verson kaunis aula ja Vilan ihana coatigan

torstai 25. elokuuta 2016

Tämä viikko on ollut yhtä haipakkaa töissä ja kotona. En ole ehtinyt edes jakamaan viime viikkoisen vapaaillan kuvasatoa, joten räväytämpä ne tähän väliin.  Kävimme hyvällä bloggaajaporukalla tutustumassa Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan hotelli Versoon, joka kyllä kannattaa tsekata! Sen jälkeen suuntasimme shoppailemaan aina niin ihanaan vaatekauppaan,  juuri 10 vuotta täyttäneeseen Jyväskylän Vilaan. Kauppa olikin varattu vain meille, joten siitä ilosta tuli otettua kaikki irti (byebye rahat) =D Mukaan lähti muun muassa aivan ihana coatigan, joka on takin ja neuletakin välimuoto, coat/cardigan. Sellainen pitää kyllä ehdottomasti olla tänä syksynä, vinkvink!

No, mutta ilman sen pidempiä introja here you are =) Ja muistutuksena vielä, edelleen ehtii osallistumaan  ihanan yölampun arvontaan :)


Tässä se coatigan, ei ihan näytä samalta minun päällä, mutta melkein ;)

Kuva: Vila

2 kommenttia

 1. Mua vähän jopa harmittaa että asun Jyväskylässä, sillä Verso ois sellanen hotelli jonka tahtosin testata! :D Vois vaikka vuosipäiväks kyllä koittaa säästää ja mennä tuonne yöpymään, hiukan vaihtelua normaaliin kotikaupunkiin verrattuna ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se mitään haittaa vaikka testaisikin asuinkaupungin hotelleja :) Ja jo pelkkä aamiainenkin voisi olla kiva testata, liian harvoin tulee käytyä aamupalalla ilman että yöpyy hotellilla, vaikka se onkin superihana :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)