Erillinen televisiohuone rauhoittaa olohuonetta

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

En ole kovin paljoa kirjoitellut meidän "televisiohuoneesta", joka on siis pienehkö huone olohuoneemme vieressä. Sieltä löytyy luonnollisesti televisio, kaikki meidän leffat ja dvd-boksit, entinen olkkarin iso sohva sekä siihen kuuluva iso rahi, ja luonnollisesti iso kasa vilttejä ja tyynyjä. Melkein siinä onkin kaikki oleellinen rentoon iltaan :) Huoneen takaseinän tapetoin kesällä mustalla tapetilla, ja huoneeseen valikoitui myös mustat reikäsälekaihtimet -- niihin olen oikein tyytyväinen edelleen! Tarkoituksena oli "pimentää" huoneen yleisilmettä, jotta saimme leffankatselulle sopivan fiiliksen :) Plussaa tälle televisiohuoneelle on myös se, että huoneessa on ovi, ja se sijaitsee talon päädyssä -- voi siis minimoida muiden häiritsemisen :)


Siirsin muuten Vita Copenhagenin EOS-valaisimen aiemmassa postauksessa esitellyn sijaintinsa eli työhuoneen sijasta tänne, sillä tuo tumma tapetti korostaa jotenkin vielä nätimmin tätä ihanuutta. <3

Olen tykännyt tästä järjestelystä oikein paljon, sillä erillinen televisiohuone on selvästi rauhoittanut myös  olohuoneen tunnelmaa. Tällä hetkellä olohuoneen "juttu" onkin isot maisemaikkunat sekä takka, joita on mukava ihailla nojatuoleissa tai daybedillä oleskellessa. Telkkariton ja sohvaton olohuone ei kuitenkaan kovin yleinen? 
//Separate "entertainment" room has had calming effect on our living room, that has no television nor sofa. I have liked this arrangement very much!//

2 kommenttia

 1. Hei,makuuhuoneessasi on petroolin värinen seinä.Sävy on ihana ja ajatuksena myös maalata samalla värillä. Oliko maali kuinka kallista ja onkohan muillakin kuin tikkurilla samaa maalia? Makuuhuoneen kahdelle seinälle haluaisin tämän sävyn.
  Kiitos vastauksista etukäteen. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Piitu! Hinta toki riippuu minkä pohjamaalin otat ja kuinka paljon sitä tarvitaan. En nyt muista varmasti meidän maalia, mutta olisikohan ollut REGilta 9 litran purkki, se taisi olla jotain 60e. Se siis sävytettiin Tikkurilan Petroolilla, mutta varmasti jotain samantyylisiäkin on olemassa, kannattaa kysäistä kaupasta suoraan :) Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentista! :)