Printattava kalenteri 2017

torstai 5. tammikuuta 2017

Minulla on ollut tapana tehdä itselleni kalenteri vuosittain jääkaapin oveen, johon merkkaillaan menemiset ja muut tärkeät päivämäärät. Kauppojen hyllyiltä kyllä löytyy aivan ihania kalentereita --  ongelma näissä kalentereissa kuitenkin on se, ettei niihin raaski sotkea mitään. Toisaalta en suostu laittamaan esille ei-niin-kauniita kalentereita.... Eli kompromissi on tehdä kalenteri tehdä itse :D

Jos kiinnoistuitte tsekkaamaan kalenteria tarkemmin, niin voitte ladata sen ilmaiseksi pdf-muodossa täältä. Arkkikokona on A4, joten ei muuta kuin tulostelemaan :) Hyvää Loppiaista!


 

 //Free printable for you dear readers, calendar 2017, in Finnish though but hey, you can learn some words in Finnish at the same time :) //

6 kommenttia

 1. Nää sun kalenterit on monena vuonna ollut ihan mahtavia! Ite ostin tälle vuodelle Satokausikalenterin, joka on Tammikuun osalta jo alkanut mukavasti täyttymään! :) Metsästin sitä kissojen ja koirien kanssa sillä heräsin ideaan vähän liian myöhään, onneksi oma vielä löytyi!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! Hyvä että löytyi kalenteri, mä en yksinkertaisesti jaksanut edes etsiä niin lähdin sitten tälle totutulle polulle :D Hyvää vuoden alkua!

   Poista
 2. Hei! Tämä oli ihana kalenteri, jonka löysin vasta syksyllä googletellessai ja tulostin jääkaapin oveen :) Onkohan vuodelle 2018 tulossa mahdollisesti tulossa samanlaista? :)

  -Eliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana viesti! :) Taidanpa joululomalla tehdä kalenteria ensi vuodelle, hyvä kun muistutit! <3

   Poista
 3. Kalenteri sellainen jota itsekin etsin, mutta käytettävyys vaatisi mielestäni hiomista: päivämäärän sijoittaminen keskelle ruutua on mielestäni huono idea, koska ruutuun menojen ja tapahtumien kirjoittamiselle on tilaa vain numeron ympärillä -> sekavaa ja epäsiistiä. Eli päivämäärät ruudun kulmaan, yläosaan tms. että tekstille jää enemmän tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, käypä katsomassa tämän vuoden kalenteri, siellä on päivämäärä nimenomaan ruudun yläosassa :) Tämä on 2017 vuoden kalenteri eli sinänsä ei varmaan muutoinkaan kovin käyttökelpoinen enää ;)

   http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2017/12/ladattava-kalenteri-2018.html

   Poista

Kiitos kommentista! :)