Isompi pöytä tyttärelle

torstai 16. helmikuuta 2017

Muutama pikainen räpsy tyttären huoneesta vaihteen vuoksi. Hänellä on ollut tähän asti matala pikkupöytä askartelua ja piirtelyä varten, mutta nyt oli vihdoin aika päivittää se ja siirtyä isompaan pöytään. Haimme Ikean PÅHL -työpöydän, joka on selkeälinjainen ja ajaton. Hyvänä yksityiskohtana siinä on mahdollisuus säätää pöytälevy kolmelle eri tasolle, eli tyttären kasvun mukaan saadaan sitä nostettua ylemmäs. Pöydälle alkoi kasaantumaan heti kaikenlaista härpäkettä, ja itsekin kannoin korteni kekoon ostamalla tuollaiset maalipurkit Minin kynille -- ovat itse asiassa kukkaruukkuja, joihin törmäsin jokin aika sitten kaupassa :)

Ja vielä vaan pinkki on näköjään tuossa huoneessa kova sana :D


 //As the daughter grows and needs more space for drawing, we updated her table and bought this Ikea's PÅHL. After few hours of bringing it home, it was already full of "important" stuff :D I'm guilty for some as well, since I found the "paint cans" from the store -- they are actually flowerpots, but now storage for the daughter's pens :) //

6 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo pinkillä maalattu pölkky! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Se on kyllä ihan kiva, kerrankin joku oma tekele on sellainen mihin itsekin olen tyytyväinen :D

   Poista
 2. Kyllä tytöllä pitää pinkkiä olla! ;) Tosi, tosi hieno tuo pölkky. Mulla olisi muutama aika muhkea kuusipölkky odottelemassa talon päädyssä, mutta kuusi puskee niin älyttömästi pihkaa, että taitavat joutaa polttopuuksi - höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on must :D Ei muuta Heidi kun koivumetsälle pölkkyjä sahailemaan ;) :D

   Poista
 3. mahtava idea tuo että pöytää pystyy säätämään! plus ihanat nuo kipot! mistä kaupasta sellasia löytää?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehdottomasti plussaa että korkeutta voi säätää! Kipot on paikallisesta kaupasta, ovat kukkaruukkuja :-D

   Poista

Kiitos kommentista! :)