Helmikuu x 5

keskiviikko 1. helmikuuta 2017


Ihanaa, tammikuu takana! Se on aina jotenkin synkintä aikaa (elämässä), kun on joulun jälkeinen masennus, pimeää ja kylmää, ja vanhenenkin siinä vuodella. Tänä vuonna koko tammikuu  meni myös flunssassa ja tosiaan huipentumana oli tämä parhaillaan oleva keuhkokuume, joka on jo huomattavasti paremman puolella.

No mutta hei, se on nyt helmikuu ja sen kunniaksi pieni muistilappu :) Olisiko tällainen mukava jokaiselle kuukaudelle jatkossakin? Halutessaan listan voi myös ladata pdf:nä täältä.Ostinkin jo lääkärikäynnin jälkeen tänään kimpun herkullisen värisiä tulppaaneja pallomaljakkoon, ja siitä sitten lähti iso pyörä pyörimään; piti siirtää tuo Ikean Bestå olohuoneeseen, johon maljakon saisi -- toki sitten piti tuunata enemmänkin siihen päälle kaikkea kivaa ja nättiä :) Vaikka juuri vannotettiin, että ainakin tämä viikko pitää vielä ottaa iisiisti sairaslomalla. No, mutta tuo kaappi on tyhjä, joten helposti sen sai siirrettyä.


//We made it! We survived January! With these delicious colour tulips I welcome February, finally! //

6 kommenttia

 1. Hei, mistä olet ostannut ton taulun? Ihanaa kun tulee kevät ja tulppaaneja on jo tullut ostettua aika paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulun ostin The Poster Clubista ja sen nimi on Pink Stairs (Annaleena Leino Karlsson) :) Kevät on kyllä niin odotettu!

   Poista
 2. Hei, ihania tulppaaneja!Mikä on tuo hauska kuppimainen musta kynttilänjalka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Kynttilänjalka on House Doctorilta, ostin Sokoksen alennusmyynneiltä. Oisikohan sen nimi ollut the Ring, niitä on eri kokoja mutta tuo on siis sellaiselle paksummalle kynttilälle :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja tuo muistilista aivan makee idis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuulanneli <3 Ihanaa kevään odotusta sinulle!

   Poista

Kiitos kommentista! :)