Valokuvanäyttelyn helmi kotona | Vartija

keskiviikko 9. elokuuta 2017


Halusin jo malttamattomana kirjoittaa tästä upeasta valokuvasta, jonka sain vihdoin kotiini Heklan äärellä -valokuvanäyttelystä  <3 Kuva on vielä työhuoneessa seinää vasten nojailemassa, mutta itseasiassa se toimii ihan älyttömän hyvin tummanpuhuvan lampaantaljan kanssa :)

Vähän taustaa itse valokuvanäyttelystä, joka ihastutti kevään aikana Kahvila Muistossa Jyväskylässä. Näyttelyn takana löytyy nuori lahjakkuus, Roosa Partanen, johon voi tutustua paremmin myös Roosa Partanen Photography -sivuilla facebookissa (ko. sivujen kautta voi myös tilata ko. kuvia itselle). Näyttelyyn oli koostettu Roosan ottamia kuvia Etelä-Islannista; tuon maan upea, jylhä luonto saa kyllä minut sanattomaksi. Erityistä kuvissa oli niiden pääosan esittäjät, Islanninhevoset -- Roosa on saanut vangittua niiden elämää mielestäni poikkeuksellisen hienosti.

Minulla on teos nimeltään Vartija. Näen siinä kaukana olevan, valtavan tulivuoren sekä tumman taivaan, mikä tietyllä tavalla tuo mieleeni omassa elämässä olleet koettelemukset menneessä. Näistä huolimatta, laitumella seisoo ylväästi rohkea vartija, kuin juurtuneena tiukasti maahan, vakaana ja varmana, piittaamatta siitä että takana oleva tulivuori voisi sylkeä kuumaa laavaa tai pilvet muodostaa tasankoa hakkaavan ukkosmyrskyn. Se tuo mieleeni nykyisen minän, tai sen, millainen haluaisin vielä olla.

Kiitos Roosa <3//I finally have this beautiful photo at my home that I fell in love during the exhibition "By the volcano Hekla" by Roosa Partanen <3 . This piece of art is called Guardian. //

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)