Vanha televisiotaso | Käyttöideat hakusessa

tiistai 3. lokakuuta 2017

Johan tässä on ehtinyt mennä kuukausia, kun kävin hakemassa tämän vanhan televisiotason itselleni kunnostettavaksi --- kun kerran muillakin on... :) Hioin pöytäosan kunnolla ja lakkasin sen kertaalleen, runko on pesty viimeisen päälle juuriharjalla ja spraymaalattu mustaksi. Nyt olisi aika pohtia mitäs seuraavaksi. Tästä tuli kyllä niin kiva, että en raaskisi luopua, joten kaikki vastaavan omistavat linkittäköön mahdollisiin blogipostauksiin/kuviin tai kertokoon miten olette näitä käyttäneet sisustuksessa! Tässä alustavasti mietin vähän yöpöytäfunktiota, mutta kaikki ideat otetaan vastaan. :)
//This old piece of furniture is back to business:) After giving it some makeover, it is again pretty and ready to serve! Any ideas how to use it at home?//

10 kommenttia

 1. Minullakin on mökillä vastaava odottamassa kunnostusta ja käyttöä :) Sinulla tuli tosi kaunis. Mitä spraymaalia käytit? Olen vain kerran käyttänyt sprayta epäonnistuneesti lauderunkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan Prismasta otin jotain perustyyppistä spraymaalia, yhtään en muista sen nimeä... Jotain kiiltävää se oli.

   Onnea kunnostusprojektiin! On nämä kyllä niin kivoja!

   Poista
 2. Meillä vastaava toimii kukkapöytänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukillehan tämä olisikin juuri perfect, viherkasveja löytyy joten täytyy kokeilla! Hei kiitos!! :)

   Poista
 3. No itsehän laittaisin tuohon tietenkin paljon kasveja! ;) Mainio kukkapöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih todella yllättävä kommentti juuri sinulta Ave :D :D Mutta todellakin, kukkapöytähän tämä vois olla! :)

   Poista
 4. Meillä tuollainen toimii olohuoneessa sivupöytänä: säilytän päällä vanhoja kirjoja ja yhtä viherkasvin oksaa pullossa ja alaosan ritilässä on aina uusin Deko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ihanalle JA näyttää, pakko oli mennä heti vakoilemaan kuvia :) Käykää muutkin katsomassa!! Vitsit muuten miten magee tuo Lumikenkä <3

   http://www.maailmanparaspaikka.fi/2017/09/lumikenka-tuli-taloon.html

   Poista
 5. Ihana! Sivupöydäksi meille ottaisin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)