Viisivuotiaan syntymäpäivät

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Pari viikonloppua sitten vietettiin meidän pikkuprinsessan viisivuotissynttäreitä. Teemaksi itse prinsessa valitsi yksisarvisen, vaikka yritin vähän manipuloida että olisin saanut leipoa barbie-kakun... Mutta ei niin ei, lähdin sitten kehittelemään tämän teeman ympärille jotain pientä. Kertakäyttölautaset, -mukit, lautasliinat ja ilmapallot löytyivätkin yksisarviskuviolla helposti Confetista, ja päivänsankarin kanssa vielä askarreltiin hamahelmistä jokaiselle lapsivieraalle yksisarvinen. Lisäksi hommasin vähän blingblig serpenttiiniä ja ihana kimaltava oviverhon, johon aikuiset pääasiassa takertuivat :D Mutta hieno se oli! Lisäksi löysin lapsivieraita ajatellen pienen leikin, eli Yksisarvisen sarvenkiinnityksen, joka mukailee perinteistä Aasinhännän kiinnitystä :)

No, kakkujahan tuli kaksi. Ensimmäiseen yritin tehdä massasta kultaisen yksisarvisen sarven ja korvat, mutta jos skrollaatte vähän niin huomaatte, että sarvi muistuttaa porkkanaa ja muutenkin se oli aika katastrofi :D Toiseen kakkuun siis tuli ihan suosiolla vaan vaaleanpunainen kermavaahto ja värikkäitä nonparelleja, värikäs tikkari koristeeksi sekä synttärikyltti -- ei siis mitenkään teemaan liittyvä.

Lisäksi pöydässä oli ikisuosikkina pysyvää mokkapalaa, johon löysin ihania strösseleitä (joissa kanssa vaaleat olivat yksisarvisen muotoisia!), sitten juustosarvia  sekä yksisarvismuotilla tekemiäni pikkuleipiä. Jälkimmäisten tekeminen oli kuin kirurgin hommaa, tein spektaakkelimaisessa valaistuksessa jokaisen hammastikulla tökkien, kun taikina meinasi jäädä ko. muottiin kiinni joka ikisen kohdalla... Näiden lisäksi tarjottavina löytyi miehen tekemiä kinkkupasteijoita, suklaapusuja, rypäleitä, vaahtokarkkeja ja poppareita.

Ihanat oli juhlat, ja itse päivänsankari tuntui olevan oikein onnellinen saadessaan itselleen tärkeät ihmiset saman katon alle <3

//My daughter turned five, and as a theme of her birthday, she selected the unicorn... How surprising :D//

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)