DIY: Olivian akvaario

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Sunnuntai. Mitäpä muutakaan ajankulua keksisi kuin askarrella tyttären kanssa. Olivia halusi itselleen akvaarion, joten sellainen alettiin tekemään pahvilaatikkoon :)

Ensin liimailtiin sinistä paperia taustalle, teipillä vähän piippurasseja heinäksi, ja päätettiin, että kyllä nyt parit mustekalat siellä voisi asua. Sen jälkeen Olivia erikoistui tekemään erilaisia kaloja, jotka saatiin roikkumaan langan varassa tuonne akvaarioon. Isä sitten lopuksi leikkasi pahvilaatikkoon aukon, josta tämä spektaakkelimainen näkymä avautuu :D :D

Aluksi lähdettiin maltillisella määrällä mustekaloja, mutta sitten ne yllättäen lisääntyivät loppua kohden. Myös meikäläisen virkkaama valas ja ulkomaan reissulta tarttunut merenneito uivat kuviin ;)
Tässä vielä ylpeä akvaarion emäntä, joka selvästi mietti liimaavansa mustekaloja taustalle lisää. :D


12 kommenttia

 1. Voi ei kuinka suloinen! Tommonen on ihan parasta sunnuntaipuuhaa! Odotan kanssa että mun tyttö (1v) kasvaa senverran että päästään askarteleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukavaa tehdä kaikenlaisia askarteluja, joskus tosin havahtuu että itse sen kuin askartelee ja lapsi on jo liuennut paikalta hah :D Akvaarion kanssa ei tosin käynyt näin.

   Poista
 2. Voi vitsit miten hauska idea, täytyypä laittaa muistiin, voitaisiin pojan kanssa askarrella myös tällainen hänelle. Tykkäisi varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, helppoa ja nopeaa, ja on ihan hauskan näköinen tuolla lastenhuoneessa :)

   Poista
 3. IHANA. Me askarellaan pojan kanssa paljon. Askartelu on niin terapeuttista. Oli ihanaa huomata, kuinka oma poika on perinyt minulta rakkauden askarteluun. <3

  Täytyy huomenna näyttää Mikolle, että haluisiko hän tehdä myös tämmöisen ?Meillä kyllä on iso terraario, jossa on kaksi liskoa ja kaksi matofarmia niin en tie innostuuko poika.

  T: KAIKA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaika! Se on todellakin terapeuttista, keskittyä vain tekemiseen ja unohtaa kaikki muut asiat siksi aikaa. Meilläkin on selvästi periytynyt innostus askarteluun minun kautta, ihanalta tuntuu :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Ja jälkikäteen vielä naistenpäivätoivotukset! <3

   Poista
 5. Oi miten ihana akvaario! Nuo on niitä askarteluja, jotka lapset muistavat sitten isoinakin:) Suloinen on akvaarion emäntäkin♥ Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, akvaarion emäntä lähettää terveisiä :D Ihanaa maaliskuuta!

   Poista

Kiitos kommentista! :)