Uutisia! :)

perjantai 15. kesäkuuta 2018

No siis hei, tää viikko on ollut niin hyvä ja samalla niin paska :D Excuse my language! Mutta aloittakaamme niistä hyvistä asioista!

Me valmistuttiin! Meidän ihana designmarkkinoinnin ryhmä sai tutkintonsa valmiiksi tiistaina Helsinki Design Schoolista, enkä voisi olla onnellisempi. Tuo vuosi toi niin paljon uusia, ihania ihmisiä elämääni, viikonloppuja Helsingissä, ja huikeaa ammatillista kehittymistä. Jos joku on kuunnellut vaikkapa Pirjo Suhosen, Sami Sykön tai Teemu Kiisken luentoja, niin tiedätte että puhutaan ammattilaisista ISOLLA A:lla. Voin käsi sydämellä sanoa, että oli paras koulutus ikinä. Sormet syyhyten odotan, että pääsen hyödyntämään näitä oppejani jossain mageessa duunissa!Samalla tapahtui uutta blogirintamalla, ja joku onkin saattanut jo huomata ylä- ja sivupalkissa jotain erilaista. Parin vuoden ajan blogini on asustellut tyytyväisenä Indieplacen blogiportaalissa, mutta nyt sain kunnian siirtyä Dekoblogien joukkoon. Jännittävä, kiva muutos, kohta siis näette minut Dekolehden blogeissa! <3

No, ehkä niitä negatiivisia asioita nyt ei viitsi velloa täällä, mutta viime viikkoina on ollut ihan fyysisesti huonoja oloja, ja henkisesti, ja siihen päälle aivan järkyttävä stressitekijä. Mutta, olen kyllä oman itsetutkiskeluni myötä ymmärtänyt, että kaikki nuo kolme liittyvät keskenään toisiinsa ja sitä vaan pitää purkaa auki kerroksittain. Stressitekijä veks, ja sitten taas kohti uutta parempaa :) Kyllä tämä paremmaksi muuttuu.

 Ja hei, ensi viikolla on pieni lomantynkä, lähdetään perheen kesken Tukholmaan. EHKÄ pitää vierailla muutamissa sisustusliikkeissä, Svensk Tenn ainakin? Muita vinkkejä?

Hyvää viikonloppua, ootte ihaniiiii!


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)