Arvontaa ja vilkaisu Tarja Ritari Designin uutuusmallistoon

maanantai 3. syyskuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö: Tarja Ritari Design

Minulla on ollut jo vuosia Tarja Ritari Designin pellavainen, roikkalamppukuvioinen FACTORY-sisustustyyny käytössä, ja edelleenkin se on erinomaisessa kunnossa, vaikka kuinka ollaan lötkötelty ja nojailtu siihen. Siksipä olinkin otettu, kun Tarja lähestyi minua uutuuksien merkeissä. Nyt saatte tekin jo vilkaisun näin ennakkoon, miltä uusin FACTORY-malliston kuvio näyttää. Sitä ei meinaan saa vielä kaupasta ja ensiesittely on Habitaressa kuluvalla viikolla!

Tässäpä siis kuvassa upouusi kuvio koristetyynyssä, jonka sain postista muutama päivä sitten. Mitä tykkäätte? 

Materiaali on edelleen kaunis pellava, josta olen tykännyt todella paljon. Kuten mainittu, vanhempikin pellavaliina on pysynyt hyväkuntoisena monta vuotta, ja kaiken lisäksi se tuntuu mukavalle ihoa vasten. Värivaihtoehdoista (valkoinen, musta, pellava ja harmaa) päädyin harmaaseen välittömästi, sillä siitä on muodostunut jostain syystä meidän olohuoneen pääväri. Vaikka harmaa voikin kuulostaa tylsälle, niin silti se tuo kaikki muut värit kauniisti esille. Jos vaikkapa katsoo meikäläisen viherkasveja, niin ne näyttävät paljon freesimmiltä  harmaata kuin valkoista seinää vasten (ainakin omaan silmään). Nyt kun syksyä kohden mennään, niin siinäkin mielessä sävy sopii hyvin seesteiseen kotoilufiilikseen; olin sattumalta ostanut samaa sävyä olevat kynttilätkin. Harmaassa versiossa on mahdollista valita painatus valkoisella tai mustalla, joten sekin houkutti lisää, musta ja harmaa on just perfect ;) Tyynyn ohella samalla kuviolla saa myös keittiöliinoja.

No mutta hei! Arvotaan kahden lipun paketti tuleville Habitare -messuille! Käy tutustumassa Tarja Ritari Designin verkkokauppaan ja Instagram-tiliin, jossa näet tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita nimineen. Ehdota kommenttikentässä tällä uudelle kuviolle nimi torstaihin 6.9. klo 17 mennessä! Arvonta suoritetaan heti klo 17 jälkeen :)

Voittaja on Minna, onnea! Sähköpostia on lähetetty :)


PS. Habitaresta puheen ollen: Löydät Tarja Ritari Designin osastolta 3 c 45, joten siellä näette myös livenä näitä ihanuuksia. Samalla on mahdollista tehdä hyviä messuhankintoja, tsekkaapa tarjous!

10 kommenttia

Kiitos kommentista! :)