TOP 5 vinkit | Miten luoda kaunis asetelma pikkupöydälle

lauantai 1. joulukuuta 2018

Monella meistä löytyy pikkupöytiä ja tasoja kotoa, jotka tyhjänä näyttävät hieman hassuilta. Itsekin olen säätänyt monta kertaa erilaisten asetelmien kanssa, jotta saisin jotain eloa näille pöydille. Monesti niissä kuitenkin joku on aina häirinnyt, ja olenkin sittemmin koittanut selvitellä kauniin asetelman anatomiaa =D Tässä teillekin viisi parasta vinkkiä!


  1. Yhdistele erilaisia materiaaleja ja muotoja. Karheaa, kiiltävää, vanhaa tai uutta. Pyöreää, kulmikasta. Asetelmasta tulee mielenkiintoinen ja vaihteleva.
  2. Valikoi eri korkuisia esineitä. Matalia ja korkeita. Se on takuuvarma vinkki luoda asetelmaan  moniulotteisuutta ja rytmiä.
  3. Ankkuroi esineitä erilaisten litteiden pintojen päälle. Kirjan, lehtipinon tai tarjottimien. Siten esineet nousevat uudella tavalla esille.
  4. Lisää aina jokin luonnonelementti. Viherkasvi, leikkokukat, tai yksittäinen kasvinoksa maljakossa. Se antaat hyvää kontrastia muille asetelman esineille.
  5. Kokeile erilaisia värimaailmoja. Tummaa pienellä pisaralla kirkasta väriä, kokoelma pastellisävyjä, tai kokoelma erisävyistä valkoista. Asetelman tunnelma muuttuu helposti sävyjä vaihtamalla.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)