Venetsia-tuolit ovat edelleen keittiön ykkösistuimet

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Muistan, kun hommasin käytetyt Venetsia-tuolit yli kaksi vuotta sitten ja kirjoittelin asiasta blogipostauksessa. Silloin pohdin, että ovatko nämä ysärituolit eläneet oman aikansa, vai saisivatko ne uuden mahdollisuuden vielä vähän uudenaikaisemmassa ympäristössä.

Sittemmin on ollut hauska huomata, kuinka moneen sisustuslehden kanteen ja blogien palstoille Venetsia-tuoleja onkaan ilmestynyt! Ja mitä enemmän näitä tuoleja näkee muissa ympäristöissä, sen kiinnostavammiksi ne muuttuvat :)

Tuolit ovat kyllä pitäneet yllättävän hyvin napakan ulkoasunsa jatkuvasta käytöstä huolimatta, eikä yksikään tuoli ole alkanut repsottamaan edes niiden rottinkiosioista. Istumismukavuus näissä suhteellisen leveissä tuoleissa on erinomainen.

Jokohan siis voinen klousata parin vuoden takaisen kysymyseni; hitti vai huti? Sanoisin ehdottomasti, että ovat olleet meille se hitti!

4 kommenttia

 1. Vanhojen huonekalujen kierrätys on tietenkin aina hyvä homma, joten kiva, että nämä ovat teillä olleet hitti. Omasta mielestäni nämä olivat kyllä huti jo 90-luvulla ja olin ihan tyrmistynyt, kun ne nousivat nyt uuteen suosioon :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihana :D Mutta näinhän se on, makuasiat on niin yksilöllisiä! ;)

   Poista
 2. Omassa ekassa kodissa oli nämä. Kivat mutta muutaman kerran kävi pikkuveljelle että kellahti ja leuka osu pöytään. Silti oli nämä silloin jo aika kivat, joten ei ihme että ovat vielä. Itse pidän vanhojen kierrätyksestä. Nimimerkillä kolmet eri tuolit keittiöön ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, vähän väliä pelkään nyt että tytär kellahtaa näillä ja pää osuu pöytään -- ei siis olekaan mikään turha pelko vaikkei itselle koskaan ole käynyt niin :D Mutta ovat kieltämättä vähän sellaiset helposti keikkaavat jos tuolilla ei istu kunnolla! Vitsit kuulotaa hyvälle kolmet eri tuolit, tykkäisin kanssa sellaisesta kokoelmasta erilaisia retrotuoleja :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)