Väri, jota en uskonut näkeväni omassa kodissa

lauantai 29. helmikuuta 2020

Monesti itsellä on tiettyjä värejä, mitä ei osaisi edes ajatella vaatteisiinsa tai kotiinsa. Minulla on ollut tietty sinapinkeltainen sävy, joka on kyllä sisustuslehdissä hyvännäköinen, mutta niin ei-mun-juttu. No kävi kuitenkin päinvastoin, kun hiplasin uudistuneessa HongKongissa heidän tekstiiliosastoa. Heti tuli fiilis peiton ja tyynyn nähtyäni, että nämä kuuluu meidän makuuhuoneeseen :D Ihan mukavast ne toimii kyllä petrooliseinän kanssa. Kuvat on perinteisesti pimeyden keskellä otettuja, joten eivät anna oikeutta väreille. Ja siis halpojahan nämä oli, eli ei olisi muutenkaan tarvinnut hinnan takiakaan epäröidä tätä kokeilua. Ystäväni taannoin mainitsi, että nyt tässä sisustuksessa on ripaus intialaista fiilistä -- en itse sitä nähnyt aiemmin, mutta ehkä siinä vähän on!

By the way, löysin myös superpehmoisen kylppärimaton samalla kauppareissulla, joka on aivan ihana! Siitä ehkä myöhemmin.

Onko teillä jotain värejä, mitä ette laittaisi sisustukseenne?


2 kommenttia

  1. Hyvältähän se näyttää! En usko näkeväni silti tuota väriä meillä...mulla on monta kerää sinapinkeltaista paksua villalankaa enkä yhtään ymmärrä miksi olen sitä ostanut. Oli varmaan tosi halpaa :-D Siitä tulisi hienoja tyynynpäällisiä (ei riitä viltiksi asti lanka) jos uskaltaisi käyttää tuota väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ei muuta kuin teet tyynynpäälliset ja testailet kotiin, saatat ihastuakin -- tai jos et niin voit lähettää tänne :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)