Julisteinspiraatiota ja 40% alennuskoodi

sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store


Ehkä olettekin bongailleet blogin kuvista, että meidän seiniltä löytyy paljon erilaisia julisteita ja tauluja. Siksipä olinkin oikein innoissani, kun Poster Storelta ehdotettiin yhteistyötä, ja samalla saan tarjota myös teille lukijoille mukavan kokoisen alennuksen heidän tuotteistaan! Koodi hieman alempana, joten skrollailehan menemään ;)


Itselleni Poster Store on jo tuttu verkkokauppa, josta olen tilaillut ennenkin julisteita. Heidän valikoima on todella laaja, ja se päivittyy joka viikko uusilla tuotteilla. Sivuilta löytyy kauniita, selkeästi kategorisoituja (ja edullisia!) julisteita sekä kehyksiä. Julisteiden laatuun olen ollut aina todella tyytyväinen -- kun tulee pyöriteltyä kaikenlaisia printtimatskuja päivätyökseen, niin paperilaatuun ja painojälkeen tulee kyllä kieltämättä kiinnitettyä superpaljon huomiota :D Julisteet painetaan ympäristöystävälliselle paperille. Toimitusprosessissa on otettu myös ympäristö huomioon, sillä painopaikka ja varasto sijaitsevat molemmat Tukholman lähettyvillä, josta ne toimitetaan eteenpäin asiakkaille. 


Erityistä plussaa annan valmiista inspiskuvista; kannattaakin käydä tsekkaamassa Tauluseinät, josta löytyy ideoita toisiinsa sopivia tuotteita julisteseinää varten jokaiseen sisustusmakuun. Elikäs sieltä voit käydä nappaisemassa ideoita siitä, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen.


Alennuskoodi

Nyt se lupaamani alennuskoodi, jolla saatte -40% alennuksen Poster Storen tuotteista!! 

Alennuskoodi: valkoinenvuori40

  • Koodi on voimassa 25.7-2.8
  • 40% alennusta kaikista julisteista (pl. Selection)
  • Ei voida yhdistää toisten alennuksien kanssa No mutta hei, loppuun mun valinnat Poster Storen kaupasta -->   mitä tykkäätte???  

  1. Crossing Stripes ja musta metallikehys (50x70 cm)
  2. Jumping Man ja musta metallikehys (70x100 cm)
  3. Linjat ja musta metallikehys (50x70 cm)
  4. No Dancing Except on Tables (21x30 cm)
  5. I Believe in You (13x18 cm)


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)