Gallerixin alekoodi ja omat valintani verkkokaupasta

lauantai 4. syyskuuta 2021

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix


Pääsin taas lempiaiheeseeni! Sain tällä viikolla ihania julisteita  Gallerixin verkkokaupasta, ja olenkin mallaillut niitä pitkin asuntoa viikonloppuna. Ajattelin jakaa teillekin mun valinnoista kuvat <3Kuvat: Gallerix
Työhuoneen vihreälle valitsin MoMA:n näyttelyjulisteen, joka sopi sinne kuin nenä päähän - vihreän sävyt ja viherkasvit on juuri sitä mitä tässä huoneessa on jo ennestäänkin :) Julistetta kehystämään valitsin mustat puukehykset. Koitin tuossa googlailla että onko tämä Le Jardin Sombre -näyttely ollut oikeasti jossain, kun siitä ei äkkiseltään löytynyt mitään tietoa, mutta jos julistetta on uskominen, näyttely on ollut vuonna 1976; samana vuonna kun aviomieheni on syntynyt. Eteiseen valikoin suuren ja näyttävän julisteen, joka saa olla rennosti lattialla. Koska eteinen meillä on maalattu vaaleanharmaalla kalkkimaalilla, päädyin tässä taas todella tummaan julisteeseen, joka on abstrakti, nimensä perusteella avaruudesta inspiraation hakenut kuvio. Tämän laitoin jo olemassa olevaan mustaan kehykseen. 

 

Makuuhuoneeseen päätin pitkästä aikaa ottaa jotain hyvin vaaleaa, kehyksiä myöden, ja aika kivasti tulikin kontrastia petroolin värisen seinän kanssa. Piti ihan pedata sänkykin, että sain lisää vaaleaa huoneeseen tekstiileillä. Julisteen aiheeksi valikoitui Fibonaccin spiraali, joka kuvaa matemaattista etenemistä ja kultaista leikkausta. Loppuun vielä kiva juttu teillekin: saan ilokseni jakaa alennuskoodin, jolla saatte -30% pois Gallerixin verkkokaupan hinnoista - käykäähän vilaisemassa, löytyisikö sieltä jotain kivaa teillekin! Koodi on voimassa seuraavat 20 päivää, 24.9 saakka.

Alennuskoodi: Katja30
Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)