Uusi vuosi, uudet julisteet

sunnuntai 9. tammikuuta 2022

 Kaupallinen yhteistyö: Gallerix


Hyvää uutta vuotta kaikille! Joulukamat on nyt kerätty pois ja asunto huutaa pientä piristystä. Sitä tulikin jo kertaheitolla lisää, sillä sain valita Gallerixin laajasta valikoimasta kolme uutta julistetta!


Olen jo pitkään mieluillut oikean James Bondin eli Roger Mooren julistetta, en tiedä miksi, mutta nyt se vihdoin löytyy 70x100cm koossa, mustissa Gallerixin kehyksissä. Kaksi muuta julistetta valikoin koossa 50x70cm, toinen on ikoninen Finlandia-monumentti, ja toinen Picasson näyttelyjuliste. Tykkään jotenkin tästä asettelusta tosi paljon, vaikka veikkaankin että suuri osa laittaisi isoimman taulun seinälle. Itsellä on kuitenkin tapana lepuuttaa tauluja hyvinkin helposti seinää vasten lattialla, sillä ne ensinnäkin näyttää kivalta, ja toisaalta niitä on niin helppo siirrellä paikasta toiseen :)

Jos tauluseinän luominen kiinnostaa, niin vinkkaan tässä samalla Gallerixin sivuila olevaa tauluseinä -inspiraatiosivua, suosittelen tutustumaan.


Mitäs mieltä olette? Minuun iskee aina ihan täysillä kaikki mustavalkoiset julisteet, poikkeuksena on ainoastaan vihreänsävyiset posterit, joita meillä on vihreäseinäisessä työhuoneessa, sekä Minin pinkissä huoneessa olevat, muutamat vaaleanpunaiset julisteet.


Kivaa tammikuuta <3

3 kommenttia

  1. Moi, eksyin tänne Vertigo-valaisinta etsiessäni ja ihastuin samalla tuohon seinäsi sävyyn. Saako udella mikä sävy on kyseessä? :)

    VastaaPoista
  2. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)