Uutta Vaasasta :)

torstai 18. kesäkuuta 2015

Kiitos vielä vinkeistä, joita pyytelin toissa viikolla Vaasan sisustusliikkeisiin liittyen! :) Tässä muutama esimerkki rannikolta mukaan tarttuneista ostoksista, jotka ovat ihanasta kaupasta nimeltään Sisustus Säde.

Tämä ihana musta tyynyliina toimii todella hyvin takapihan terassin keinussa, mutta yhtälailla se on mukava olkkarissakin. Factory by Tarja Ritari Design -merkkinen tyynyliina on 100% pellavaa.

Raamiin.fi -julisteet mustissa kehyksissään löysivät paikkansa tyttären huoneesta. Juliste on kooltaan 13x18cm ja se on vahvaa kartonkia, mustat kehykset ovat noin 20x26cm. Nuo kaksi taulua, Heart ja Perfect, olivat ehdottomat suosikkini :)


Ostin myös pienemmän Essent´ialin selluloosakorin, joita minulla onkin jo isompana versiona. On ihan älyttömän kätevä, ei hajoa oikein millään, ja plussaa on se että korin voi pestä.Sitten sitten.... Mukaan lähti vielä Färg&Formin pari kukkaruukkua, jotka ihastuttivat rouheudellaan. Niihin ajattelin laittaa parit yrtit kasvamaan takapihan terassille, ellei sitten koko kesä mene hallaa pelätessä.... :P


Ostin vielä tulitikut mukaan, että saa sytytellä kesäpakkasilla takkaa ja kynttilöitä :D :D
Siinä ne ostokset taisivatkin olla, tai ostin vielä jemmaan uuden Musta 5101:n tiskiharjan, mutta sitä olen täällä jo ennenkin kehunut :) 


Todella yllättävää oli tämä ostosten väriskaala.... NOT! :D Mustaa ja valkoista aina!

No mutta ei muuta kuin oikein mukavaa Juhannusta kaikille! Ehkäpä se aurinkokin vielä pilkistää meille! <3


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)