Vanhat Venetsia-tuolit, hitti vai huti?

torstai 20. heinäkuuta 2017

Nyt kun mies ja tytär ovat olleet pari päivää reissussa, niin mitä minä olen tehnyt? No, kiertänyt kaikki kirppikset ja surffannut Tori.fi:ssä, etsien wieniläistuoleja. Mutta lopputuloksena ei suinkaan ole sellaiset, vaan neljä Askon 80-luvun klassikkotuolia, monen inhokkia, Venetsia-tuoleja :D Meillä oli samanlaiset lapsuudenkodissa, enkä oikein tiedä miksi yhtäkkiä hairahdin näihin, tuli vaan niin iso nostalgiapiikki, kun bongasin neljä hyväkuntoista tuolia myynnistä, olivat vain 15 euroa kaikki yhteensä... Eilen sitten roudasin ne suoraan kylppäriin, missä ehkä vähän liioitellusti pesin ne kolmeen kertaan desinfioivalla, sitten mäntysuovalla ja harjalla, sekä putkiosat karhunkielellä. Tosi yllättävän hyväkuntoisia kaikki, ei mitään vikoja :)

No, nyt ne ovat tuossa keittiössä testissä enkä tiedä mitä mieltä olen? Ovatko hitti vai huti? Auttakee! Väri vähän vieroksuttaa, en tiedä sopiiko meille. Puuosahan on pyökkiä, mikä on sellaista keltaiseen taittavaa ja se on se "ongelma". Tuo Artekin pöytäliinan kuviointikin riitelee rottingin kanssa -- se tosin on helposti korjattavissa, liina pois :D Hyvät ovat kyllä istua! Paitsi lapsuudesta on jäänyt hetkittäinen trauma mieleen, kun joku rottinginosa on töröttänyt ja raapinut jalkaan, jos on mennyt paljain reisin :D which I don't, anymore :D


//Venetsia-chairs from 80s.... I don't know do I keep them or not. The colour is a bit too yellowish I think, or?//

18 kommenttia

 1. Kyllä nää mun mielestä sopii erittäin hyvin! Ja vaan 15€, kateeksi käy... :D Me tarttettas pari uutta tuolia keittiöön, sillä kaksi pinnatuoleista on jo melko istumakelvottomia ja erittäin huteria, ovat niin vanhoja ja vaikka liimat sekä naulat on pariin kertaan laitettu uudestaan, ei ne meinaa pysyä kasassa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Harmi teidän pinnatuolien kanssa, mutta älä heitä menemään, toimis varmaan vaikka yöpöytänäkin jos ei istumista kestä. Pinnatuolit on ihan super<3

   Yllättävän kivoja tuoleja kyllä löytää Tori.fistä!

   Poista
 2. Ah, mä tykkään. Hitti todellakin! Ps. Jos jostain ihmeen syystä luovut, ni täällä ostaja ilmoittautuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih pidän mielessä Heidi sinut! :D Loistavaa että on jo varulta ostaja, edelleen puntaroin että sopiiko vai ei... :D

   Poista
 3. Ehdottomasti hitti. Voit aina maalata sekä rottingin, että nuo pyökkiosat :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus tai jonkin sortin vahaus on käynyt kyllä mielessä! Kiitos :)

   Poista
 4. Meillä oli myös nuo tuolit lapsuudenkodissani! Silloin ne ei olleet mitenkään mun mieleen, mutta aika kai kultaa muistot, koska nyt voisin tuollaiset huolia. :D Tosi edullinen löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten paljon itseasiassa on sellaisia juttuja lapsuudesta, mistä ei tykännyt silloin yhtään mutta nyt ne on mieleisiä :D Niin se vaan mieli muuttuu ajan saatossa!

   Poista
 5. Hitti! Liina yksväriseksi, joku greigen värinen? Niin ai että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, liina kyllä pitää vaihtaa! Kai se on lähdettävä ostamaan :D Greige on hyvä ehdotus, kiitos!

   Poista
 6. Hitti ehdottomasti. Sopii teille hyvin!

  VastaaPoista
 7. Hitti, ehdottomasti! Melkoinen blast from the past, sillä muistan enollani olleen tuollaiset tuolit ollessani ihan junnu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana blast from the past :D Tulee sellainen olo että onko ketään kasaria, jonka jollain tutulla ei olisi ollut näitä :D
   Kiitos!

   Poista
 8. Maalaisin tuolit mustalla spraymaalilla. Metälliosat jäisivät ennalleen. Toisivat särmää muuten vaaleaan sisustukseen. Liina on hyvä :)

  VastaaPoista
 9. Jumaliste kunnon venetsiatuolit! Naukuu ja toimii vielä nykypäiväisessäkin sisustuksessa! 5/5

  VastaaPoista
 10. Moi☺️ ihanat tuolit. Ostan sulta pois jos oot jo kyllästynyt?
  T. Marja

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)