(Keskeneräisen) terassin uusi ruokaryhmä alennuksesta

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Ollaan koko kesäloma (joka juuri päättyi....) tehty takapihan terassia, ja se on vielä himppasen verran kesken. Kuvissakin näkyy irtolautoja ja muuta. Mutta eikös nyt keskeneräistäkin terassia voi sisustaa ;) Löysin meinaan Maskun alennusmyynnistä sopivan kokoisen ruokaryhmän, joka oli omaan silmään todella nätti. Tuolit ja pöytä eivät kuuluneet samaan sarjaan, mutta aika kivasti ne sopii silti yhteen.

 • Piano -tuolit; simppelit, metallia olevat ja käsinojalliset. Niiden alkuperäinen hinta oli 59 euroa kappale, mutta nyt olivat vain 19 euroa.  
 • Malaga-pöytä; säänkestävää easywoodia, joka näyttää siis äkkiäkatsottuna puulta. Halkaisijaltaan metrin mittainen pyöreä pöytä oli juuri passeli, ja hintakin oli alkuperäisestä 425 eurosta pudonnut yli puolet, ja jäljelle jäi 199 euroa.

Yhteensä koko setille tuli hintaa 275€, mikä on mielestäni aika kohtuullinen, etenkin jos vertaa alkuperäisiin hintoihin -- oikeilla hinnoillahan tuo olisi ollut kokonaisuudessaan 661€. Maalasin muuten ruskean savikannun mustalla spraymaalilla, en tiedä oliko pyhäinhäväistys mutta tein silti ;) Saa keräillä sitten luonnon (rikka)kasveja koristeeksi :D

//I found these outdoor furniture from the sales, and couldn't be more happy with them. Love the round table!//

3 kommenttia

 1. No olipas hyvät löydöt! Nuo tuolit kiinnostaa itseänikin, nyt lähtisi ainakin todella edullisesti.

  VastaaPoista
 2. Saisinko vielä kysyä sinulta hiukan apua...? Viitsisitkö mitata, kuinka korkealle tuo tuolin käsinoja tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, halvalla kyllä lähti mikä on aina plussaa :D Ja tottakai saa apuja -- Käsinoja on 66cm lattiasta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)