DIY: Hamahelmeilyä sunnuntain ratoksi

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ostin eilen pari pussia hamahelmiä ja alustan, ajattelin testata josko tyttö osaisi näperrellä niistä jotain -- tilanne muuttui kuitenkin radikaalisti siten, että omin koko jutun itselleni, koska se oli niin hauskaa :D Ihana äiti eiks niin ;)

Hain googlesta inspiraatiota, ja Blackandwhiterules -blogista tarttuikin hauskoja ideoita (blogi on muutenkin mielenkiintoinen, tsekatkaa!). Sieltä bongasin esimerkiksi tällaisen puhekuplan, josta tuli meille heti jääkaappimagneetti :) Hauska!

Hamahelmeily vaatii kyllä hyvää sorminäppäryyttä, tai näin rakennekynsien kannattajana täytyy sanoa että vaatii kynsinäppäryyttä :D

Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä alkavaan viikkoon!4 kommenttia

 1. Hei, minä täällä bongailen muita keskisuomalaisia :)
  Hamahelmistä saa kyllä vaikka mitä hauskaa, me teimme talvella tällaista: http://syvalta.blogspot.fi/2015/01/hamahelmeilya-diy.html
  Niiden siivoaminen ei sitten niin mukavaa olekkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanna! :D Kävin tuolla sinun blogissasi katselemassa hamahelmeilyn tuloksia ja apua kuinka ihana se robotti oli pistorasian ympärillä -- loistava idea!! Pitääkin lainata ajatusta ja miettiä jotain, tytön huoneessa olevan valokatkaisimen ympärille voisi rakennella vaikka jonkun. Kiitos kun laitoit linkkiä, taidankin lueskella blogiasi lisää!

   Poista
 2. Rupesin seuraamaan sua,sulla on ihana koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, tervetuloa seuraamaan! Ja kiitos kauniista kommentista :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)