Ilmainen tulostettava kalenteri 15/16, olkaatte hyvät :)

maanantai 10. elokuuta 2015


Tein tässä elokuun kunniaksi tulostettavan kalenterin teille, mustavalkoisena (shokeeraavaa, eikö!) :) Työkseni kun tulee paljon tehtyä erilaisia taittotöitä, niin ei sitä vapaa-ajallakaan oikein malta olla tekemättä jotain tällaisia pikkujuttuja.

Tästä alta voi ladata ja tulostaa:


Tässä vielä pienet kuvakaappaukset miltä pitäisi näyttää, mutta siis yllä olevat pdf:t sisältävät elokuusta toukokuuhun kaikki kuukaudet :)


Tulostelin jo itselleni kumpaakin versiota, kokonaista testailin jääkaapin oveen, ja toista sahaamaani vanerinpalaseen, johon ruuvasin klipsin kiinni. Kumpi on parempi?

Olisi hauska tietää, jos joku ottaa kalenterit käyttöön, joten jätähän joku puumerkki blogin kommentteihin :) Energistä viikkoa kaikille!

 


*Edit. Toiveena tuli myös lukujärjestyspohja, sen voi ladata tästä!


2 kommenttia

 1. Kaunis on ja sait mulle idean aikaan - täytyykin tehdä ihan itselle mieluinen kalenteri! Tartten nimittäin hiukan lisää tilaa kirjoitella kuin mitä tässä on, tahdon kunnon laatikot jokaiselle päivälle jotta mieskin pysyy perässä meidän menoista :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan Hanna, samaan lopputulokseen itsekin olen tullut että jos ei mieluista löydy, niin pitää tehdä itse! :) Saa sitten juuri sellaisen kuin haluaa. Laitahan kuvaa tulemaan, kun kalenteri on valmis ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)