Maalaillaan petroolilla

torstai 16. kesäkuuta 2016

Olen tässä pari päivää maalaillut seiniä, ehkä suurin yllätys (itselle) on valkoisten seinien ohella tämä makuuhuoneen tumma tehosteseinä. Kuvassa vielä näkyy maalarinteipit ja muut, joten näyttää suttuiselta. Mutta toivotaan, että siitä tulee ihan hyvä. Valokuva on otettu muutoinkin hämärissä olosuhteissa, kirjaimellisesti heh :D



Kyseessä on siis Tikkurilan S491 Petrooli, jota onkin viime aikoina näkynyt useammassa blogissa. Olen ollut alusta asti ihan myyty, sillä väri on juuri sopivan tumma, ja jotenkin olen kaivannut muutoin vaaleaan sisustukseen kontrastia. Väri on nyt maalauksen jäljiltä vielä selvästi tummempi kuin tuo Tikkurilan malli, sillä maalattu seinä oli alunperin tummahko ruskea -- joku tarkkakorvainen saattaapi nyt huomata, että en siis ole maalaamassa meidän omassa kodissa, jossa kaikki seinät ovat lähtökohtaisesti valkoisia tai vaaleanharmaita... ;)


Ps. Laittakaahan linkkiä alle kommentteihin, jos jollakin on mm. omassa blogissa kuvia Petroolilla maalatuista seinistä, olisi kiva nähdä!


2 kommenttia

  1. Meinasinkin just kysyä, että missä teillä oli ruskea seinä :) Lisää kuvia toivoo hän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Kyllä niitä tulee lisää jonkun ajan päästä! (o)

      Poista

Kiitos kommentista! :)