Porin Asuntomessut 2018 | Terassi-inspiraatio (kohde 30)

tiistai 15. toukokuuta 2018Kerroinkin jo aiemmin ennakkoretken tunnelmia Porin Asuntomessuilta, ja nyt katsaus jatkuu terassi-inspiraation parissa. K-Raudan Ainoakoti-malliston talo Casa Terde (kohde 30) on kaunis kaksikerroksinen kohde, josta erityinen katseenvangitsija on toisen kerroksen mahtava terassi. Isot terassit ja niihin panostaminen olikin selvä trendi messuilla.

Terassin sisustuksen ja hauskat ideat oli ideoinut Kukkala-blogin Sanna, ja oli kyllä upea kokonaisuus. Tässä muutama nosto, joita voisi kokeilla itsekin! Ensimmäisenä terassin ruokailuryhmän päälle aseteltu raudoitusverkko, johon oli kiinnitetty hauskasti irtokoukkuihin lyhtyjä ja hillopurkkeihin istutettuja kaktuksia.Toisena kätevä idea samaiselta alueelta mutta pöydältä; ruokapöydälle oli tehty ikäänkuin "kaitaliina" valikoimasta erilaisia laattoja. Niiden pohjaan oli pöydän naarmuuntumista estämään liimattu huopatassut. Kuusikulmaisista laatoista saa nopeasti erilaisia kokoonpanoja, ja pitkulaisen mallin sijasta niillä voisi tehdä vaikkapa kullekin ruokailijalle omat alustat.
Sitten vielä kolmanneksi inspiskuvia ruukkuistutuksista ja kalustuksesta. Istutukset olivat vielä hieman keskeneräisiä, mutta tykkäsin erinäköisistä ja -kokoisista, patinoituneista ruukuista ja siitä, että ne oli aseteltu ryhmiin. Istutukset olivat omaa silmää miellyttäviä, koska pidän perinteisten kukkien sijaan tällaisista viherkasvikokoelmista, joissa on eri sävyjä ja korkeuksia.  Kalusteista erityisen mukavalta vaikuttaa tuo roikkuva keinu, eikä yhtään huonompi ollut tuo koko sohvaryhmäkään! ;)

Näillä keleillä olisi kyllä hienoa rentoutua tuolla terdellä. Sokerina pohjalla taloon oli tulossa vielä ulkoporeamme, jonne pääsee myös yläkerran terassin kautta kierreportaita pitkin. Kelpais!

 Kalusteet ja tarvikkeet löytyvät K-Raudasta.

6 kommenttia

 1. Vaude! Haaveilen uusista kalusteista. Nuo valkoiset ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Jotenkin en ole koskaan tajunnut tsekata K-Raudan sisustuspuolta mutta nyt pitää mennä sinnekin katselemaan näitä :)

   Poista
 2. Niin huikeeta! Ihan huippukuvia olet ottanut kohteesta. Mukava kuulla, että viihdyit! Kiitos tuhannesti :) Jaan postauksen Kukkala-blogini FB-sivulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sanna, kiitos kauniista kommentista ja eteenpäin jakamisesta <3

   Poista
 3. Terassit ovatkin yksi suurin kiinnostukseni tulevilla messuilla. Oma terassimme kun kaipaa hieman päivitystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä löytyy jos jonkinlaista vinkkiä juurikin terasseille, itse kanssa katselin juurikin sillä silmällä, että mitä omalle terassille löytyisi!

   Poista

Kiitos kommentista! :)