Flamingot nyt seinässä!

sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Vähän aikaa sitten kerroinkin jo suunnitelmistani tapetoida tytön huoneen yksi seinä ihanalla flamingotapetilla. Vähän alkuun jännitti, että miten tuo tapetointi oikein sujuu, mutta hyvinhän se sitten meni. Näiden non-woven -tapettien etuna on, että liisterin voi levittää suoraan seinään ja sen jälkeen vuota kerrallaan asetellaan vain seinään kiinni. Mitään vettymistä ei siis tarvitse odotella eikä taistella liisteröityjen tapettiluiskien kanssa.

Mä kyllä tykkään, mitä mieltä te olette? Tavarat on vähän vielä "heitettyinä" tuossa huoneessa, joten kunhan vielä jaksetaan minin kanssa asetella niitä paremmin, niin sitä kivemmaksi tämä vielä muuttuu :)


6 kommenttia

 1. Hei, kaunis tapetti, mutta kysyisin tuosta mustasta seinähärpäkkeestä. Ootko tilannut sen Yhdysvalloista? Lähinnä kiinnostaisi postikulut ja tullimaksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! :) Jos tarkoitat tuota missä on kuun eri vaiheet, niin se on ihan paikallisesta sisustusliikkeestä ostettu -- sellainen paikka kun Herttala. Heillä on verkkokauppakin osoitteessa www.herttala.fi. En tosin huomannut tuota härpäkettä siellä.

   Poista
 2. Hei, olisin kysäissyt maalisävy joka on tässä flamingotapetin vieressä? On juuri sellainen jota tyttären huoneeseen haen, ja ihana tuo tapetti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Tuo maali on Tikkurilan sävy Y335 Purkka. Se on kyllä ollut hyvä väri!

   Poista
  2. Olen täällä kotona purkka värilastua pyöritellyt ja pohtinut että se voisi olla hyvä ja tämä sen nyt vahvistaa kun näyttää niin kauniilta näissä kuvissa. 😊

   Poista
  3. No sitten, ihana jos on ollut hyötyä näistä valokuvista :D Taitaa täällä olla lisääkin, jos pläräät tyttären huoneen kuvia, tokihan sävyyn vaikuttaa aina missä valaistuksessa on otettu kuvia :) Mutta, ainakin meidän 8v antaa suosituksen värille!

   Poista

Kiitos kommentista! :)