Televisiohuoneen rento fiilis

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Olenkin täällä jo useasti varmaan maininnut, että meillä ei ole televisiota eikä sohvaa olohuoneessa. Molemmat näistä löytyy olohuoneen vierestä, jossa meillä on erillinen "televisiohuone", tai miksi sitä nyt kutsuisikaan. Olen tykännyt kovasti tästä järjestelystä, koska olohuone voi olla hieman skarpimpi tällä tavoin.

Meillä tykätään oleskella leffaa katsoessa hyvinkin rennosti, ja sen kyllä huomaa sohvasta :D Se on vähän lurpallaan ja selkätyynytkin ihan miten sattuu. Tyttärellä on hassu tapa mennä makaamaan juurikin näiden selkätyynyjen päälle, kun me aikuiset loikoillaan sohvatyynyillä. Kahden kerroksen väkeä :D

Oleellisimmat tavarat tuossa huoneessa (lurppanasohvan lisäksi) ovat iso kasa vilttejä ja tyynyjä. Välillä niiden määrä sohvalla on aika huomattava, joten hommasin H&M.ltä rottinkikorin sohvan viereen. Siihen voi aina välillä heitellä ylimääräiset röykkiöt siististi säilöön :)

Onko teillä erikseen televisiohuone, vai löytyykö se teiltä olohuoneesta? 

2 kommenttia

 1. Televisio löytyy – mutta se ei toimi! Nykyään katsotaan ohjelmat lähinnä koneelta, joten olohuone on pyhitetty perheen ja ystävien kanssa hengailulle. Teillä on tosi kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No mutta sitä se on nykyään, varmaan jossain vaiheessa harvalla on enää televisiota. Itsekin huomaan katselevani yhä enemmän kaikki lyhyet hömppäsarjat kännykän kautta.Ja on jotenkin ihana että olohuoneessa voi vaan oleskella ja olla läsnä muille <3

   Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! :)