Merenneitosynttärit

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Taas oli se aika vuodesta, kun saatiin juhlia tyttären syntymäpäiviä. Olipahan hauska viikonloppu!

Viime vuoden Halloween-syntymäpäivät oli tosi huiput, ja toisaalta olisi ollut hauska jatkaa teemaa tänäkin vuonna. Yhdessä kuitenkin päätettiin Minin kanssa toteuttaa Merenneitosynttärit :)

Kakku oli vakioreseptillä tehty, väliin tuli perinteisen toiveen mukaan mansikoita ja lettuhilloa, mutta pinta sai sävynsä turkoosilla. Päälle tein sokerimassasta merenneitopyrstojä silikonimuotin avulla -- annoin niiden kovettua päivän, lisäsin hieman elintarvikeglitteriä ja tökkäisin hammastikkuun kiinni. Päälle löytyi vielä kaunis 7 -koriste Kärkkäiseltä.

Lisäksi tein kaurakeksejä, jotka ovat aina yhtä helppoja ja kivan makeita. Alunperin ajatuksena oli liittää kaksi keksiä hillolla yhteen, ja laittaa helmirae väliin -- nämä "simpukat" eivät kuitenkaan suostuneet yhteistyöhön, joten jätin vain yhden sellaisen koristeeksi muiden keksien ollessa ihan omina itsenään.

Kerrosvatiin löytyi simpukoiden ja merihevosten muotoisia suklaakonvehteja. Kauniit kohvehdit olivat sellaisenaan todella söpöjä, ja maistuivat ihanalle kahvin kera. Alatasolle palastelin itse tehtyä kinkkupiirakkaa, mikä jostain syystä meinasi murentua käsiin. Poikkeuksellisesti lisäsin taikinaan juustoraastetta, joka taisi tehdä koko höskästä yhden murukasan :D :D Erilliselle vadille paisteltiin vielä pakastealtaan voisarvet. Siinäpä se taisi ollakin :)

Lapsia varten pöytään eksyi vielä pieni "aarrearkku", joka pursuili suklaakolikoita. Sipsikulhon oli valloittanut paprikamainen mustekala, ja taustalla huojuivat rypäleistä tehdyt merilevät :)

Löysin hauskat simpukanmuotoiset kertakäyttölautaset, simpukkaservetit, merenneitomukit, merenneitojuhlahatut sekä silikonimuotin Askartelu- ja leivontatarvikeliike Inspiraatiosta. Huonetta koristamaan puhalleltiin turkoosit kirjainpallot ja vaaleat ilmapallot, jota löytyivät Flying Tiger Copenhagenista.

Joka kerta tuntuu jälkikäteen, että näitä olisi ollut kiva rakennella ajan kanssa, mutta pääasia tietenkin oli saada ystäviä kylään ja juhlia ihanaa pikku kaunotarta! <3 Kiitos vielä kaikille!
Mini sai toivomansa merenneitopuvun H&M:ltä, tosin takaa roikkuva merenneidon häntä ei tainnut ollakaan niin kiva kun se irroitettiin juuri ennen bileitä.2 kommenttia

  1. Oi, miten ihastuttavat synttärit. Varmasti jokaisen pikkutytön unelma. Onnittelut vielä sankarille! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)