Terassin sisustussuunnittelua

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Sisältää affiliate-linkkejä.

Sattuneesta syystä on tullut katseltua terassia aika paljon viime päivinä, ja olenkin jo listannut pieniä toiveita hankintalistalle. Nyt on ensimmäinen kevät, kun meillä on Lumonin lasitus - ja se on aivan ihana! Voi suunnitella terassin sisustusta ihan eri lähtökohdista, kun tila on suojatumpi. Lisää lasituksesta voi lukea postauksesta Terassin lasitus vihdoin valmis.

Katselin hieman ideoita sisustukseen ja tein pienen moodboadin alle. Toiveena on lisää istumapaikkoja, lämmitin viileisiin iltoihin, siirreltävä näkösuoja terassin toiselle reunustalle, pehmeitä vilttejä, kynttilöitä ja viherkasveja <3

Paljastuksena todettakoon, että tilasin jo pari juttua tästä, ja hyvällä tuurilla ne saapuu vapuksi! ;) Olisikin kiva viettää pieni vappubrunssi terdellä!

Onko teillä terassin sisustussuunnittelu ajankohtainen?
Kuvat verkkokauppojen sivuilta

2 kommenttia

 1. Lasitetulle terassille sopivat hyvin myös tekokasvit, niiden huolettomuuden takia. Jos hellepäivänä unohtuu lasit kiinni (reissu yms.), niin aika moni aito kasvi nuupahtaa. Nykyään löytyy ihan aidonnäköisiä kasveja myös tekokasvien joukosta. Olen itse katsellut myös tosi ihania sohvia, jotka sopivat terasseille, esim. https://www.designkaupat.fi/penkit-sohvat-puutarha/k-837 Toisaalta myös riippumatto olisi kyllä lasitetulla terassilla ihana.

  Kaunis tuo sermi, mikä oli postauksessa ja muutenkin kodikkaita valintoja tulossa teidän terassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippumatto olisi kyllä rento ratkaisu, samaa olen itsekin miettinyt :) Kiitos kommentista, hyvä linkkivinkki myös!

   Poista

Kiitos kommentista! :)