Lauantaikuulumisia | Ketodieetin eteneminen

lauantai 20. maaliskuuta 2021


Lauantaita kaikille! Meillä täällä jo on joka nurkassa tulppaaneja, helmililjoja ja herneetkin on itämässä :D Ensi viikolla laitellaan ohra kasvamaan, jos se ehtisi pääsiäiseksi.


Keto49-dieetissä ollaan nyt viikon 5 loppupuolella, ja vielä olisi kaksi viikkoa edessä. Tosin viimeisellä viikolla otetaan jo pienessä määrin hiilareita mukaan, mikä on aivan ihanaa. Saa edes vähän laajentaa ruokavaliota niin että siinä on hedelmiä, marjoja, puuroa ja leipää <3 Niitä onkin ollut ikävä.


Kaiken kaikkiaan olen yllättynyt, miten helposti tämä dieetti on mennyt. Itseni tuntien oletin, että en pysty vastustamaan ruuan houkutuksia, tai että olisin täällä ihan ranteet auki koko ajan :D :D Mutta kaipa painonpudotus motivoi sen verran paljon, että ei ole tehnyt tiukkaa! 


Parasta tässä on ollut (painonpudotuksen lisäksi) kolmen ruuan taktiikka. Se on sopinut minulle superhyvin, koska itselle on aina ollut haastavaa syödä "normaalin" ruokasuosituksen mukaan. Pahinta tässä taas on ollut ihan kammottava viherjauhe, joka on kuin ruohoa joisi, yhhh... Ja se, etten voi laittaa kahvin sekaan ihan rehellistä maitoa.


No hei, sitten ihan tulokset eli missä mennään! Dieetin alusta, tähän aamuun asti, painoa on pudonnut ruhtinaalliset 7,2 kiloa -- se on kyllä aika paljon, jos miettii vaikka montako maitotölkkiä se vastaa :) Oon tosi tyytyväinen, ja luulen että kun dieetti loppuu, ollaan jossakin näissä samoissa lukemissa. Todennäköisestihän paino saattanee vielä pudota vähän ensi viikolla, mutta sitten se taas voi nousta kun hiilareita otetaan viimeisellä viikolla takaisin.


Tällaisin kuulumisin :) Jos haluat lukaista aiemmat päivityksen ketoiluun, tsekkaa postaukset Kevättä kohti ketoillen ja Kolmas viikko takana | Keto49

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)