Lattiastudio – näin testaat erilaisia lattiavaihtoehtoja helposti!

perjantai 3. joulukuuta 2021

 Kaupallinen yhteistyö: KaritmaLattia on yksi isoimmista pinnoista sisustuksessa, ja siksi se vaikuttaa todella paljon yleisilmeeseen. Oma haaveeni on aina ollut joko valkoinen tai ihan vaaleanharmaa lattia, jotka molemmat itse asiassa olen saanut, eri asunnoissa vain. Silti, lattiavärin ja -materiaalin valinta on aina ollut jotenkin vaikea, sillä valmista kokonaiskuvaa ei näe ennen kuin lattia on valmis.


Mites vaikka trendikäs kalanruotokuvio?


Nyt kuitenkin pääsin testailemaan, miltä meidän asunto näyttäisi vaikka täysin valkoisella lattialla tai trendikkäällä kalanruotokuviolla! Olipa hauska kokeilla myös oman mukavuusalueen ulkopuolelta sävyjä, joista jotkut yllättäen näyttivätkin aika hienoilta. Laitan alle muutamia versioita meidän olohuoneesta ja makuuhuoneesta – hei mitä mieltä sä oot, mikä toimii ja mikä ei?Tässä mun alkuperäiset kuvat, ja alla Lattiastudio-suunnittelutyökalulla kokeiluja vaihtoehtoja.
Säkin voit testata!


Kiinnostaisiko nähdä, miltä sun asunto näyttää eri lattiapinnalla? Jos haluat, niin klikkaa itsesi Karitman verkkosivuilla olevaan Lattiastudio-suunnittelutyökaluun, lataa oman asunnon kuva, ja testaile sitten eri vaihtoehtoja! Lattiastudio on hyvä ja helppo työkalu eri lattiavaihtoehtojen kokeiluun, ja se toimii selaimella – mitään appseja ei siis tarvitse asentaa. Suunnittelutyökalusta löytyy myös mallihuoneita, joilla voi testata lattioita ilman omien kuvien lataamista.


Mallipalat kotiin


Itse bongasin muutaman hyvän vaihtoehdon, joita testasin Lattiastudio-suunnittelutyökalulla, ja sen jälkeen tilasin vielä mallipalat kotiin. Värisävyt ovat aina ruudulla hieman erilaiset kuin luonnonvalossa, joten mallit kannattaa aina tilata, vaikka kuinka hyvältä näyttäisikin Lattiastudion työkalulla kokeiltuna. Vinkkinä teille, että Karitman verkkosivuilta voi tilata mallipaloja helposti, ja käyttämällä promokoodia ”8MALLIA”, voit valita aina kahdeksan mallipalaa eurolla kotiin. Karitman valikoimasta löytyy kattava valikoima laminaatti-, vinyylilankku- ja vinyylikorkkilattioita.


Kommentoikaahan täällä, jos kokeilitte työkalua, olisi hauska kuulla oliko ylläreitä!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)