Kori tyynyille ja vilteille

torstai 29. tammikuuta 2015

Kuva: Pinterest
Olen jonkin aikaa seuraillut tällaisiä rautalangasta tehtyjä koreja, joita on tarjolla monella eri merkillä. Minua houkuttaisi kovasti ostaa yksi reilunkokoinen koppa olohuoneeseen, jonne voisi asetella koristetyynyt ja viltit nätisti. Olohuoneessa on mukava loikoilla takan tai television edessä kun on mahdollista, jolloin tyynyt ja viltit tuovat omaa luksusta. Niitä ei kuitenkaan viitsisi säilyttää sohvalla koko ajan. Nykyhetkellä tuo tyynymeri on niin valtoimenaan sohvalla, ettei sinne meinaa mahtua itse sekaan!


Kuva: PinterestKoreja on monen hintaisia, esim.

Ferm Living Wire kori, 50x40, 71,50€


 Menu kori, 35x32, 54,90€


Metallikori Classic 24, 28x38, 90€
Kuvat: Finnish Design Shop


Näistä kolmesta tuo alin metallikori on ehdottomasti suosikkini. Kun yhtenä iltana kävin tyttäreni kanssa pyörähtämässä Clas Ohlsonilla, silmiini osui lähes samanlainen kori, ja huomattavasti halvemmalla! Siitä lähtien olen pitänyt kyseistä "halpis"koria ostoslistallani. Clas Ohlsonin Nyby-kori maksaa siis vain 24,90€, mutta on hyvin samanlainen kahvoineen ja metalliverkkotyypiltään. Kumpikin kori on galvanoitua terästä.

Ehkäpä seuraavana palkkapäivänä suuntaan takaisin Clas Ohlsonille! Kori muuten sijaitsee siellä puutarhaosastolla, vinkkinä muille kiinnostuneille!

Mukavaa viikonjatkoa, ja terkkuja äitille ja iskälle kun kuulemma luette blogiani! :D

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)