Housen lehtiteline

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Edit. Puhuin tässä postauksessa aiemmin Annon lehtitelineestä, mutta tämä onkin House-merkkinen! Se siis korjattu!


Olen sitä sorttia, että luen yhtä ja samaa lehteä pitkään jos siinä on jotain ihania juttuja ja inspiroivia kuvia. Lähinnä Deko., Divaani yms lehdet kuuluvat tähän sarjaan, samoin jotkut kaupalliset kuvastot :D Tällä hetkellä keittiökalusteisiin liittyviä kuvastoja tulee plärättyä päivittäin.

Makuuhuone/sänky on minulle the place missä luen. En oikein osaa rennosti lueskella sohvan nurkassa tai vaikka keittiön pöydän ääressä. Siksipä sängyn vierellä on ollut ties minkälaisia lehtiensäilytysratkaisuja. Edelleen makkarissa on Woodnotesin lehtiteline, mutta se on löytänyt paikkansa vaatekaapin viereltä. Ihan käden ulottuvilla oleva lehtiteline on pääsääntöisesti ollut lattia :D missä on aina ärsyttävä lehtikasa imuroinnin tiellä.

Ostin taannoin ihan Prismasta Housen hauskan lehtitelineen, sellaisen seinään kiinnitettävän. Ajattelin sitä lähinnä tytön huoneeseen, sängyn vierelle sielläkin, jossa olisi aina ajanmukainen iltasatukirja. Mutta päädyinkin nyt ruuvailemaan sen minun sänkyni viereen, jossa se toimii hienosti! Eikä ole mikään pahannäköinenkään! Aamukahvin kera on kiva napata lehti syliin ja lueskella :)


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)