Kenwoodin leivänpaahdin, luksusta!

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tilasin noin kuukausi sitten Prisman verkkokaupasta Kenwoodin TTM610 Virtu leivänpaahtimen, ja pakko kehaista vähän että se on ihan huippu! Suosittelen todellakin. Kaiken lisäksi se on todella nätti. Käytinkin aikaa eri vaihtoehtojen vertailuun, ja ulkonäöllisesti monet olivat turhan mikkihiirimäisiä :D Tarkoittaa siis vähän sellaisia leikkipaahtimen tyyppisiä pömpeleitä ;) 

Paahdin on harjatun teräksisen värinen ja yksi näkyvin piirre on mukana tuleva erillinen grillausritilä mm. täytetyille leiville. Käytän tosin sitä koko ajan ihan normaalienkin leipien paahtamisessa, koska sen avulla leivät saa kätevästi nostettua suoraan lautaselle ilman että näpit palaa.


Leivänpaahtimen alareunassa on murualusta, joka aukeaa kuin itsekseen kun sitä hieman hipaisee. Todella kätevää että se on etureunassa, entisessä kun se oli sivussa sellainen pitkulainen ja kapea kouru.

Paahtimesta löytyy neljä erillistä pikanäppäintä; paninien, bageleiden, croissantien ja toastien valmistamiseen. Esimerkiksi bagelien ohjelmalla paahtuu toinen puoli bagelista. Varmasti käteviä nuo pikaohjelmat, mutta toistaikseksi käytän pelkästään toast-asetusta.


Kuva: Prisma


Tässä mallissa kuuluu kylläkin hassu piippausääni aina kun leipä on valmis, mutta toisaalta, leivät eivät hyppää ylös valmistuessaan niinkuin suurimmassa osassa paahtimista, joten jollakin tapaahan se valmistuminen pitää ilmoittaa :D

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)