Iittalan Aitio-laatikot keittiössä

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Sain vihdoin päätettyä Palokan Iittala Outlet -myymälästä saamani Aitio-laatikoiden paikan -- mainitsinkin jo niistä kolmen viikon takaisessa yhteistyöpostauksessani. Kaavailin Aitioita alunperin kylpyhuoneen seinään, mutta pitkällisen pähkäilyn tuloksena ne ovat nyt kaunistamassa keittiön seinää. Olen kyllä erittäin tyytyväinen paikkaan, kiva saada Iittalan kauniit tasot näkyville ja hyötykäyttöön! Tällä hetkellä toisessa Aitiossa on kahvinkeittelyyn liittyvää tavaraa sekä pari pannunalustaa, toisessa taas puuhelmialustoja sekä keittiösakset.

Te, ken omistatte samaisia laatioita, minne olette laittaneet niitä? Linkatkaahan kommentteihin postauksia, jos olette kirjoitelleet teidän Aitioistanne! :)


10 kommenttia

 1. Ihania :) Noi sopis kivasti tulevaan kämppään, mutta taitaa olla sen verran hintavia ettei ainakaan heti pysty ostamaan :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on ollut aika hyvissä alennuksissakin, kannattaa seurata :) Yksi kerrallaan vaan, ei se paljoa kirpaise!

   Poista
 2. Kauniita ovat, minä taasen yritän laittaa suurimman osan tavaroista keittiössä laatikostoihin, pois pölyltä. Mutta sinulla on nätit asetelmat, ihania nuo laatikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Totta, pölyä kyllä kerääntyy äkkiä, mutta meillä sinänsä on keittiössä vähän pölyttäviä tekstiilejä. Ei ole mattoa eikä verhoja, harvoin pöytäliinaakaan. Eli jos se vähän auttaisi :))

   Poista
 3. Ihanat! Voi että mä haaveilen keittiörempasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöremppa on varmaan jokaisen naisen haave aina, vaikka ei olisi mikään leipuri tai edes ruuan laittaja :D

   Poista
 4. Noi on kyllä niin hyvännäköiset ja sopii vaikka minne! Kivoja asetelmia :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. Meillä on mökillä keittiön yhdessä pienessä kulmauksessa. Kuvakin löytyy instagramista @casamimiblog, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)