Pikainen vilaus televisiohuoneeseen

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Iltaa! Täällä suunnalla on jo alkanut kovat rallihärdellit, mutta oma viikonloppuni menee ihan kotosalla. Ensinnäkin selkä ja lonkka on niin jumissa, että pakko suunnata aamusta lääkäriin. Ei näillä jumeilla paljon muualle varmaan pääsekään. No mutta toisaalta ei haittaa, mikäs sen rennompaa kuin viettää viikonlopun alkua siivotussa kodissa, saunoen ja syöden, ja kunhan tytär menee nukkumaan, niin uppoudumme miehen kanssa televisiohuoneen syövereihin :D Ostin hänelle keväällä lahjaksi Games of Thronesin dvd-boksin (kaudet 1-5), ja niitä ollaan aika tiuhaan tahtiin katselleet. Siinä sarjassa on kyllä jotain todella koukuttavaa, ja yllättäviä käänteitä! Ketään muita GoT - sarjan seuraajia? :D

Tässä pikainen vilaus meidän televisiohuoneeseen kuvien kautta. Viltit ja tyynyt ovat sikin sokin, ja jotain johtokasojakin tuolla näkyy, oikealla olevasta irtohyllyköstä puhumattakaan hah :D Mikähän sekin on... Televisiokin piti kiinnittää seinään samalla lailla kuin edellisessä asunnossa, mutta niin se vaan edelleen töröttää tuossa tasolla. Mutta onpahan ainakin realistinen kuva :) Aiemmassa postauksessa esittelin myös televisiohuoneen mustat reikäsälekaihtimet, joihin edelleen olen supertyytyväinen! Iso televisio, mukava sohva rahin kera, paljon pehmusteita ja lämmikkeitä sekä himmennettävät valot, siinä on meidän televisiohuoneen kaava.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

4 kommenttia

 1. No kyllähän tossa katselee tv:tä mielellään - aivan ihana ja tarpeeks eleetön, tykkään tosi paljon:)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo rahipöytä ja sohva. Tykkäisin kyllä löhötä tuossaa mielelläni sipsikulhon kanssa. Tilasin äippäloman kunniaksi myös HBO:n niin pääsin katsomaan viimeisen GOT:n kauden kokonaan. Ja katsoin läpi samalla viikolla. Niitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa! :) Oijoi kuulostaa ihan unelmalle, olla äipälomalla suloisen vauvan kanssa ja aina välillä heittäytyä sohvalle hyviä sarjoja katsomaan (sipsikulhon) kanssa! :)) Me ollaan menossa vasta neloskaudella, jänskää!

   Poista

Kiitos kommentista! :)