Makuuhuoneen petroolinvärisestä seinästä

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Iltapäivää kaikille! Päivän hiljainen hetki koitti, joten ajattelin heittää parit päivitykset tänne petroolilla maalatusta tehosteseinästä makuuhuoneessamme. Siitä teinkin jo pienen postauksen aiemmin, mutta tuolloin maalaus oli vielä prosessissa eikä huoneessa ollut vielä kalusteita. Olen tykännyt väristä todella paljon, ja se onkin kiva taustaväri pääasiassa valkoisille kalusteille. Seinän väri näyttää välillä selkeämmin sinertävältä, mutta pimeämpänä päivänä ehkä hieman mustalle. Ostin muuten aivan ihanat Casa Stockmannin trikoolakanat ja tyynyliinat, jotka näkyvät kuvassa. En löytänyt kuin tuon tyynyliinan Stockmannin verkkokaupasta, mutta näitä kumpiakin oli kyllä iso pino kaupassa. Trikoo on ihan älyhyvän tuntuinen materiaali, vaikka aiemmin vannoin pellavan nimeen. 





Mitä tykkäätte väristä?

17 kommenttia

  1. RAKASTUIN!! Itse asiassa ihastuin tähän melko samanlaiseen väriin siellä JVA:n tapahtumassa viime syksynä, mutta tällein koko seinällä se on vielä upeampi. Oon itte koittanut nyt sisustukseen tuoda ihanaa tumman vihreää ja tummaa sinistä, toivottavasti ne korostuvat vielä enemmän uudessa asunnossa.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, siellä olikin tämän tyylistä väriä, en muistanutkaan! Ja kiitos Hanna kommentista <3 tumman vihreä ja tumma sininen kuulostaa hyvälle, mä koko ajan tässä odottelen postauksia sitten sieltä uudelta asunnolta!! ;)

      Poista
  2. Aivan totaallisen ihana! Itsellä on nykyisessä asunnossa "tylsän harmaa" tehosteseinä. Tälläinen rohkeampi ja leikittelevämpi väri yksinkertaisella sisustuksella olisi aivan unelma, tykkään!

    http://gbpict.blogspot.fi

    ps. onko tuo lehtiteline/naulakko juttu mistä? Älyttömän kaunis sekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kyselen tuon naulakon/lehtitelineen perään, mistä lienee? :) Koko makkari on aivan tajuttoman ihana!

      Poista
    2. Kiitos Johanna ja Anniina! <3 Onpas hämmentävän paljon ihania kommentteja :) Tuo lehtiteline on siis ihan joku 10 euron halppisjuttu, oliskohan ollut Jyskistä :)) Ei siis tosiaan mikään spektaakkelimainen designtuote :D

      Poista
  3. Aivan upea. Kiitos inspirouvasta postauksesta!

    VastaaPoista
  4. Mikä maali/ sävy? Niin kaunis ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 Tuo on Tikkurilan S491 Petrooli :)

      Poista
  5. Kaunis on ! Mikä on valkosen seinän sävy ? Tänään mietin kävisikö myötätuuli Petroolin kanssa ... ? vai onko liian ruskeaan taittava ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinikka! Harmikseni en tiedä tuon vaalean seinän sävyä (rakennusfirma valitsi sen perusväriksi) mutta se on sellainen utuisen harmaan beige :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)