Vessan pikkuremppa ja hankinnat

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Sisältää Affiliate-linkin.

Fiksailin vähän meidän vessaakin täällä uudella kodilla, ja nyt eilen vielä tein viimeiset hankinnat, jonka jälkeen se alkaa omaan silmään näyttämään valmiilta :) Alun perin vessan seinät olivat ruskeat, ja kulmassa oli yksi korkeahko kaappi. No, tuttuun tapaan kaikki seinät muuttuivat valkoisiksi ja kaappi sai lähteä :D Hetken mielijohteesta wc-pöntön takaseinälle laitoin vielä tuollaisen tiilitapetinkin, vaikka en ole edelleenkään ihan varma mitä mieltä olen siitä...

Tässä siis suoraan ovesta otettu kuva tällä hetkellä:



 Tältä se näytti ennen:





Vakiona vessassa on nämä ihanat Compagnie de Provencen saippua ja käsivoide, jotka ovat muuten Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa, vinkvink! Kävin niitä eilen heti jemmaamassa ;) Niin ja tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy myös korkea Stave-peili, jonka ostin samalla reissulla Ikeasta, oli kanta-asiakastarjouksessa vain 19€!




Ikeasta löytyi myös tosi hyvänoloinen Suseän -kylpyhuoneenmatto, jossa on liukueste koko pohjan mitalta. Materiaaliltaan tuo matto on vohvelifroteen näköistä, tai mitä nyt sitten oikeasti on nimeltään, mutta on kyllä tosi nätti. Pinta matossa tuntuu sellaiselta, että se saattaisi jopa vähän hylkiä likaa.



Tykkään tuollaisista vohvelikangaspyyhkeistä, erityisesti Tine K:n yksi reilunkokoinen käsipyyhe onkin oma ehdoton suosikki. Pyyhekoukuksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen (5min) Ferm Livingin musta pyyheteline. Ja toki oli "pakko" ottaa samaan sarjaan kuuluva musta rullateline. :)



Seinästä otetun korkean kaapin tilalla töröttää aiemmin tytön huoneessa ollut Ikean kärry, jossa pysyy ojennuksessa pumpulit ja muut sellaiset. Eilen vielä ihan extempore ostin Ikean näitä perinteisiä, läpinäkyviä Godmorgon- sarjan muovilaatikoita, jonne nuo tavarat saa vielä nätimmin järjestykseen :D


Vanha eteisen taulukin löysi paikkansa täältä :)



Mitä tykkäätte? :)

8 kommenttia

  1. Onpa kaunis vessa! Itsekin haaveilen seuraavaan kotiin sellaisesta vessasta, jossa ei ole laattaa lattiasta kattoon. Saisi laitettua tauluja yms. hieman helpommin :) Ja vaihdettua seinien väriäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Tuo onkin yksi iso plussa siinä, että ei ole laatoitettuja seiniä, itsekin tajusin kun aloin miettimään mitä teen (o) Täytyy vaan koittaa pitää naulailut aisoissa heh :))

      Poista
  2. Tuli kivan näköiseksi. Pikkutavarat ym. rekvisiitta kivoja.
    Meillä ei vessan suhteen päästäisi pienellä fiksauksella, vaan pitäis tehdä iso remppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkutavaroilla tosiaan saa kyllä sisusteltua jopa vessaa omannäköiseksi :)

      Poista
  3. Kivan näköinen tuli. Toi on muuten hyvä idea, ettei oo seinät kaikki laattaa.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa jälleen Kastehelmeä, pitääkin käydä jos vaikka onni potkisi! Ja juu, laatta ei ole kyllä mikään välttämättömyys jos vessa on erikseen kylppäristä, joten jännä että silti sitä käytetään niin usein!

      Poista
  4. Upea! Kiva idea tuo pussukka vessapapereille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :) Pussukka on Essentialin, olen tuota joskus käyttänyt tytön pehmolelujen säilytykseen mutta nyt ei enää ollut siihen tehtävään niin suurta tarvetta :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)