Eteinen | Se ensimmäinen näkymä kodista

maanantai 12. syyskuuta 2016

Aika jännä, miten harvoin tulee ajateltua eteisen olevan se ensimmäinen näkymä kodista. Tai tiettyhän sen nyt kaikki tajuaa (da!), mutta sisustuksen panostukset eteisen osalta ovat aika köyhiä (minulla siis!!). Pääpaino on ennen kaikkea käytännön toiminnoissa ja muussa vastaavassa.

Mutta, jos kerran psykologisten tutkimusten mukaan teemme seitsemän ensimmäisen sekunnin aikana jopa 11 arviota henkilöstä, jonka tapaamme ensimmäisen kerran, niin kaipa kodinkin ensivaikutelma syntyy sekunneissa... Tarkoittaa juuri niitä hetkiä, kun astutaan eteiseen :D

Mitä teillä näkyy ensimmäisenä sisälle tullessa?6 kommenttia

 1. Oih, mistäs tuo ihana peili oli?? Arne Jacobsen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on Design Lettersin Televisio-peili. En yhtään muista mistä se on ostettu, olisinkohan tilannut Scandinavian Design Centeristä joskus... :)

   Poista
 2. Totta että eteinen on eka mihinkä tullaan. Se on kivan näköinen kun kaikki on kohdallaan, eikä vaikka lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Hyvät säilytysratkaisut ovat itseasiassa aika oleelliset sisustuksessa, jotta katse kiinnittyy muuhun kuin levällään oleviin tavaroihin. :)

   Poista
 3. Teillä saa kyllä hyvän ensivaikutelman: avaraa ja tyylikästä :) Meillä on niin turkasen pieni tuulikaappi ja eteinen, ettei kovin paljoa pysty sisustamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä vaan Jossu, ei tarvitse miettiä tätä just että pitääkö eteistä sisustaa! :))

   Poista

Kiitos kommentista! :)