City of Light 2016 | Fiiliskuvia Jyväskylän valoista

perjantai 23. syyskuuta 2016

Eilen oli syyspäiväntasaus, eli pikkuhiljaa illat alkavat entisestään hämärtymään. Tykkään kuitenkin hämärtyvistä illoista, etenkin kun niitä valaisee kynttilöillä, lyhdyillä ja muilla valoilla. Siksipä halusin mennä heti katselemaan Valon kaupunki -tapahtumaa Jyväskylässä, jonka ensimmäinen päivä oli juurikin eilen.

Valon kaupunki -tapahtuma on koko perheelle suunnattu valotapahtuma Jyväskylässä, joka järjestetään 11. kerran kaupungissa ja se kestää tulevaan lauantaihin asti (22. - 24.9.). Tämän vuoden tapahtuma koostuu noin 40 väliaikaisen valoteoksen ja valoteemaisen oheistapahtuman kokonaisuudesta. Jos haluat lueskella lisätietoja tapahtumista ja tsekkailla kartasta valoteosten sijaintia, niin Valon kaupunki -tapahtumaesite  (pdf-muodossa) on hyvä matsku siihen. 

Tässä kuitenkin fiiliskuvia jo meidän iltareissulta :) Puput ja hämähäkki olivat tyttären mieleen, itse taas ihastelin Tourujoen sillan maisemia, josta tuo alla olevakin kuva on <3


Mukavaa viikonloppua! xxx


// Every autumn my home town Jyväskylä hosts a City of Light event here in Finland. The event provides a chance to experience the city’s lighting, including a number of special lighting installations. Here some photos I took last evening, welcome to enjoy :) //

2 kommenttia

  1. Upealta näyttää! Etenkin nuo lumpeenkukat. Eilen olikin uutisissa myös tapahtumasta. Ihan mahtavalta kuulostaa ja näyttää, harmi, ettei itse pääse sinne paikanpäälle. Juuri tuollaisia kivoja valoatuovia juttuja tarvitaan pimeää syksyä piristämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä niin tuovat hyvälle mielelle kaiken tämän hämäryyden keskellä (f) Lumpeenkukat ovat erittäin nätit livenäkin, tykkään kanssa!

      Poista

Kiitos kommentista! :)