Sinistä esille pitkästä aikaa

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Vaikka vaaleanpunainen on kovasti ollut mielessä kevään sisustusväreissä, niin nostelin vaihteeksi esille muutamia sinisiäkin väripilkkuja; Iittalan tuikkukuppeja ja silkkikoristetyynyn. Ne toimivat aika hyvin takapihan maisemaa vasten, jossa meillä näkyy viileä talvimaisema huurteisin oksin koristeltujen puiden kera.

Sininen aiheuttaa ehkä vielä meille kaikille tietyn aikakauden ihmisille puistatuksia, kun parikymmentä vuotta sitten oli SE sininen kausi, jolloin sitä oli ihan kaikkialla sisustuksessa. Jotenkin etäisesti vielä tulee sellainen hämärä mielikuva sinisistä nahkasohvista ja Iittalan koboltinsinisistä juomalaseista, jotka olivat huippumuodikkaita. Meilläkin oli tuolloin koko makuuhuone tapetoitu hempeän sinisella tapetilla. Mutta kyllä nyt taas viimeisten vuosien aikana pikkuhiljaa siniseen väriin on tottunut, kun siitä on tullut retrotrendi ;) Ja hei onhan meillä nytkin makkarissa petroolia, joka toki on sinisestä väristä murrettua sävyä. Siitä lisää kuvia muun muassa tässä postauksessa. Näillä mennään!


//Long time no see, blue colour :D Well, I have had difficulties with the colour after overdose of it in 2000, but obviously I'm getting fine with it again :D//

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)