Stanley | Kaksi luottojuomapulloa Suomen hämmentävään säähän

torstai 8. marraskuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö: Stanley

Pakko tähän postaukseen heti mainita, että Suomen sää on kyllä aina niin hämmentävä. Näiden kahden eri kuvailukerran välillä on ollut kaksi viikkoa, siis oikeasti! Lokakuun puolivälissä kävimme Repoveden kansallispuistossa, ja tuolloin oli niin kuuma, aurinko paistoi ja koko luontopolku oli täynnä patikoijia nauttimassa kesäisestä säästä. Mukana oli kunnon retkieväät ja kylmää vettä. Ja sitten, pari viikkoa myöhemmin, lunta oli maassa vallan ruhtinaallisesti. Meikäläinen istuskeli toppatakki päällä takapihalla, hörpiskelin lämmikkeeksi kuumaa kahvia ja katselin, kun tytär pyöritteli lumiukkoa varten valtavaa lumikimpaletta.

:) Suomi!

Tähän liittyen, sain valita pari Stanley-tuotetta blogiyhteistyön nimissä, ja kuvissa näettekin nämä valitsemani juomapullot. Itse Stanley oli minulle merkkinä uusi ja sitä hieman tutkiskelinkin. Ilmeisesti brändi on samaa kastia joissain maissa kuin meidän oma Airam-termari ;) ja itseasiassa itse William Stanley Jr. on koko termospullon takana. Vuonna 1913 hän keksi yhdistää vahvan teräksen ja tyhjiöeristyksen, ja tadaa, siitä syntyi kokoteräksinen matkapullo kylmille ja kuumille juomille.

Musta Master juomapullo vetää sisäänsä 0.65 litraa juomaa, ja sen luvataan pitävän kylmän ja kuuman 18 tuntia. Tämä vuotamaton ja BPA vapaa pullo pääsi tosiaan testiin retkelle, ja lunasti lupauksensa kylmän veden kanssa. Pullo oli hieman painavampi mitä kuvittelin, mutta siinä on tosi kätevä kiinnityslenkki kyljessä, joten se kulki kätevästi repusta roikkuen.

Sininen GO Ceramivac™ termospullo on lähestulkoon samat ominaisuudet omaava pullo, mutta kevyempi ja aavistuksen suurempi (0,7 litraa). Kuumana juomat säilyvät yhdeksän tuntia, ja kylmänä 14 tuntia. Kahvin kanssa pelailin aika tehokkaasti ja kuumana säilyi, mutta ei ihan yhdeksää tuntia. Tai, no riippuu missä menee kuuman raja :D

Mutta, suosittelen kyllä tutustumaan tuotteisiin, tällaiset laadukkaat juomapullot ovat hyvä joululahjaidea monelle!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)