Kokouksiin tai kodiksi - Villa Concerto

lauantai 24. elokuuta 2019


Kävin taannoin Kouvolan reissullani yöpymässä Villa Concertossa, ja halusin jakaa teille ison kasan kuvia talosta :) Törmäsin paikkaan sattumoisin, kun googlailin Kouvolan aluetta. Jotenkin hassua, että löysin talon nimenomaan Nettimökin sivuilta, vaikka kyseessä on kaikkea muuta kuin mökki. :D Kyseessä on 365m2 kokoinen, kaksitasoinen omakotitalo, josta löytyy 6 makuuhuonetta, 3 keittiötä, 2 saunaa, iso patio ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Villa Concerto
Villa Concerto Nettimökki.comissa

Talo on ollut ihastuttavan muusikkoperheen koti, mutta nykyään he vuokraavat sitä kokous-, loma- ja edustustilaksi yrityksille, sekä erilaisia juhlia varten. Tilassa järjestetään myös aika ajoin konsertteja.

Tapasin tämän ihastuttavan omistajapariskunnan, kun saavuin paikalle, ja meillä oli kyllä kivat keskustelut viinilasin äärellä illan. Sain kuulla, että he ovat myös ajatelleet laittaa taloa myyntiin, joten kannattaa katsoa sillä silmällä! Minulle voi ilman muuta laittaa viestiä, jos joku kiinnostui, niin yhytän teidän yhteen!

Mutta tässäpä pieni kuvakierros teillekin, yläkerrasta alakertaan, ja talossa sijaitsevaan erilliseen studioon, jossa yövyin.

Mitä kivoja yksityiskohtia bongaat?Yläkerta

Yläkerrassa sijaitsi kokouskäyttöön ja isompiin ruokailuihin soveltuvat, pitkät kaksi pöytäryhmää ja kaunis avokeittiö. Sisään astuessa ensimmäinen vaikutelma olikin, että talo on upean valoisa ja valkoinen. Sen ehkä huomaa näistä kuvistakin, sillä koitin vangita juuri tätä tunnelmaa. Korkea, avara tila katonrajassa olevine ikkunoineen ja alakertaan avautuvine näkymineen oli iso plussa. Tämän lisäksi yläkerrassa sijaitsi myös kaksi pientä makuuhuonetta ja wc. 
Alakerta

Alakerran sydän oli kompakti olohuone, josta oli isot ikkunat luontoon, sekä olohuoneen vieressä sijaitseva takkahuone kylpytiloineen. Tällä hetkellä tilaa hyödynnetään erityisesti konsertteihin. Alakertaan näkeekin kivasti niin yläkerrasta kuin alas johtavilta rappusilta, ja tietenkin alakerran eri suunnista. Myös alakerrassa on useampi makuuhuone, ja edelleen paljon yksityiskohtia joka paikassa! Muusikkoperheen rakkaus musiikkia kohtaan näkyy todella vahvasti näissä pikku jutuissa :)Studio

Studio on tosiaan myös alakerrassa, mutta on kuin oma pieni yksiönsä, jonne on myös oma sisäänkäynti ulkokautta. Huoneen yhdellä reunalla oli kaunis avokeittiö, sitä vastapäätä sijaitsi iso, muhkea kulmasohva, ja sivulla ruokailuryhmä sekä sänky. Erityistä ihastusta herätti myös tilan oma sauna, joka oli niin nätti että!


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)