Kierrätystelineet ja alennuskoodi!

sunnuntai 9. elokuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö: Everyday Design

Sain kunnian toimia muutaman muun somettajan kanssa Everyday Designin brändilähettiläänä. Kiitos vielä mahdollisuudesta <3 Meillä on ollut jo monta vuotta ahkerassa käytössä valkoinen HELSINKI -paperikassiteline valkoisella canvas-kassilla, ja siksi tiesinkin voivani luottaa tuotteisiin. Olen käyttäneet sitä tyhjien pullojen keräyspisteenä -- toimii.

Nyt päätin valita reilumman kokoiset TURKU XL-kierrätystelineet mustassa sävyssä. Kaveriksi telineille valikoin juuttikassit. Näin jo silmissäni, kuinka mukavasti ne istuvat meidän keittiön/olohuoneen sisustukseen, ja saan samalla lisää kierrätyspisteitä kotiin. :) 

Olen tässä jo käytellyt telineitä muovi- ja lasinkeräykseen. Itse suosittelen sujauttamaan kassin sisälle vielä toisen kassin, vaikka ihan jonkun kaupan kestokassin, sillä monesti näistä kierrätyskamoista saattaa vähän irrota jotain likaa, vaikka ne huuhtelisikin hyvin.

Telineet ovat tosi monikäyttöisiä, tässä muutama idea mihin itse voisin näitä käyttää eri huoneissa: 
  • kodinhoitohuoneessa pyykkikoreina
  • vessassa paperirullien jemmana
  • tytön huoneeessa pehmoleluille ja leikkiruuille
  • makuuhuoneessa aikakausilehtien säilönä
  • työhuoneessa paperinkeräykseen ja johtojen säilytykseen
  • olohuoneessa vilttien ja tyynyjen varastona
  • eteisessä perheen crocseille ja varvastossuille 


Keksittekö lisää? :) Saas nähdä mihin loppujen lopuksi telineet päätyvät! 

Tässä vielä alekoodi lukijoilleni! Saan ilokseni tarjota teille 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista - lisää vain koodi valkoinenvuori10 Everyday Designin verkkokaupassa, ja hinnasta lähtee siivu pois  :) Koodi on voimassa lokakuun 2020 loppuun asti. 


Everyday Design on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotteisiimme kuuluu esteettisiä ja käytännöllisiä säilytys- ja sisustustuotteita. Suunnittelumme lähtökohta on toiminnallisuus, tarpeellisuus, tyylikkyys ja hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki tuotteet on suunnitellut Helena Mattila eli yrityksen perustaja.

Monikäyttöisiä tuotteitamme ovat mm. paperikassiteline, lehtiteline ja tarjoiluvaunut. Tuotteemme sopivat koteihin, toimistoihin ja liikelahjoiksi.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)