Kaksi tämän hetken trendikästä esinettä sisustuksessa

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Sunnuntaita! Olen tässä selaillut kahvikuppi kädessä paljon suosikkiblogeja ja instatilejä läpi, ja selvästi nousee pari pientä sisustuselementtiä esille. Nythän on ollut jo pidempään rottinkiesineet kovassa nousussa, ja siihen liittyen muutkin maanläheiset materiaalit kuten bambu ja kuivatut heinät. Alkuun kaikki nämä trendit tuntuvat niin vanhanaikaisilta, kun itsekin olen elänyt jo sen kauden, kun nämä olivat kovaa huutoa. Jännä, kuinka ne kuitenkin alkavat näyttää supertrendikkäiltä, mitä enemmän niitä näkee.

Aasinsilta itse otsikkoon. Näitä kahta esinettä näkee nyt paljon; pyöreä rottinkipeili, sekä vesiheinästä tai kuivatusta palmunoksasta tehty viuhka. Ja kyllä, molempia oli paljon lapsuudessanikin, etenkin nämä viuhkat vievät itseni aikamatkalle 90-luvulle. Viuhkat aseteltiin yleensä samalle tasolle seinälle, toinen osoittamaan vasemmalle ja toinen oikealle. Tuunattu versio oli lisätä viuhkan keskelle tekokukka. :) Suloisia muistoja!

Nyt tässä juuri hörpin kahvia ja katselen edessäni näitä esineitä, jotka ovat sulassa sovussa makuuhuoneen seinällä. Ihana 27cm kokoinen CASUAL rottinkipeili on kotoisin Amandab -shopista, kun taas viuhka on secondhand-löytö ihan superhurmaavalta, 70-vuotiaalta leidiltä. Hänellä oli iso kokoelma näitä, ja hän kertoi käyttävänsä näitä käydessään teatterissa ja oopperassa <3

Onko teillä rottinkia ja viuhkoja sisustuselementteinä?

2 kommenttia

  1. Ei löydy omasta kodista noita, ainakaan vielä. Just jotain puoli vuotta sitten otin pois äitini seinältä viuhkat ja sanoin että nyt lähtee nämä vanhanaikaiset viuhkat hiiteen. Kappas ei ois näköjään kannattanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on just niitä juttuja mitä itsekin on katsonut iho kananlihalla vuosia, ja sitten yhtäkkiä ne onkin muotia :D :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)