9-vuotiaan L.O.L. Surprise -synttärit

sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Niin sitä vaan vuosi vierähti edellisistä synttäreistä ja nyt juhlittiin 9-vuotiasta neitoa! Hänen toiveensa oli saada L.O.L. Suprise -teemaisen kaveribileet. Siihen liittyen meillä sitten oli vähän ilmapalloa, kakkua ja muuta pientä, mutta pääasiassa teemasta nousi vain värisävyt.

Kavereille tarjoiltiin Daim-täytekakkua, Nutella-leipiä, mansikka-vaahtokarkkivartaita, perunalastuja ja poppareita. Kyytipojaksi oli vadelma-mustikkalimsaa. Kaikki oli gluteenittomia versioita. Näytti kyllä kelpaavan, kaikki meni :) Ja todettakoon, että tänä vuonna en tehnyt kakkua itse, koristelin vaan ;) Tosin leivoin jo yhden gluteenittoman pohjan, mutta siitä tuli niin sysihuono, että heitin roskiin.

Bileiden kohokohtana oli aarteenetsintä, johon mies teki kyllä hyviä vihjeitä, ja sitten sen jälkeen perinteistä pullonpyöritystä, johon minä rustailin pieniin lappusiin tehtäviä ja totuuksia. Hauskaa oli, ja toivottavasti kaikille jäi ihanat muistot!

PS. Minille laitettiin hiuksiin teeman mukaisesti pinkki väri (sellainen poispestävä hiusspray), ja pitihän sitä itsekin kokeilla. Oli itse asiassa aika hauska!Lue myös aiemmista synttäreistä:2 kommenttia

 1. Suloiselta näyttää! Onnittelut!
  Voisitko jakaa myös reseptit? Kiitos!

  Vekarus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan mukavan näköistä kyllä oli :) Kakku tosiaan oli ostettu leipomosta, kuten tuossa kirjoittelinkin, niin minulla ei ole siihen reseptiä :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)